Forhandler af Pønt smykker

Henny and My forhandler lækker mode til kvinder online på hjemmesiden www.hennyandmy.dk, hvor man altid finder alt det nyeste inden for tøj og accessories til stilbevidste kvinder.

Henny and My

Henny and My sætter en ære i at kunne tilbyde deres kunder et lækkert og stort udvalg af tøj og accessories fra alle de populære designere og mærker, som dominerer inden for modens verden netop nu. Der kommer hele tiden nye spændende varer til, som Henny and My håndplukker fra alle de nye kollektioner. På den måde kan Henny and Mys kunder altid få fingrene i det bedste af det bedste fra de populære designere og mærker såsom Han Kjøbenhavn, Lanvin og Minimarket – der er noget for enhver smag og stil og budget online hos Henny and My.

Pønt

Der sker mange spændende ting inden for dansk smykkedesign netop nu. Et af de mærker, som man hos Henny and My er meget begejstret for, er danske Pønt. Pønt designer enkle smykker efter det funktionalistiske ideal om, at ”less is more”. Det ses tydeligt i designet, der er skåret helt ind til benet. Pønt laver varierede smykkekollektioner med alt fra fine og spinkle fingerringe til halskæder med smukke vedhæng. Pønt-pigen er minimalistisk og sætte pris på kvalitet frem for kvantitet. Med smykker fra Pønt, som man kan købe online hos Henny and My, har man mulighed for at håndplukke de smykker, som falder mest i ens smag og på den måde skabe et personligt og eklektisk udtryk, hvor man sagtens kan tillade sig at bære flere af de enkle smykker på samme tid. Det skaber blot et spændende og eksklusivt udtryk. Priserne ligger på et meget fornuftigt niveau taget i betragtning, at man får lækre håndlavede smykker i et unikt design.

Se alt det lækre modetøj og fine accessories online fra de populære designere som for eksempel danske Pønt på Henny and Mys lækre hjemmeside: www.hennyandmy.dk.

Relaterede nyheder