Køb ure fra Oris og Breitling – to high-end mærker

Guldsmed Østergård

Køb ure fra Breitling hos Guldsmed Østergaard, og find også modeller fra Oris. Der sælges også fra mange andre kendte og mindre kendte brands via guldsmedoestergaard.dk.

Breitling ure sælges hos den udnævnte forhandler Guldsmed Østergaard

Køb et Breitling ur online på guldsmedoestergaard.dk, til dig selv eller som gave. Breitling er et internationalt kendt mærke, og Guldsmed Østergaard er udnævnt forhandler fra dette mærke, som de har været i mere end 20 år. Derfor giver det mening at købe sit Breitling dameur eller herreur på www.guldsmedoestergaard.dk. Du kommer til at opleve omkring 40-50 modeller af gangen i sortimentet, og Guldsmed Østergaard sørger altid for at have de nye linjer klar. Breitling starter prismæssigt på 17.000 kroner, og det er derfor et af high-end urmærkerne. Hvis der er behov for at reparere et ur fra Breitling, får du en god pris hos Guldsmed Østergaard. Selve reparationen foregår på et specialcenter i Stockholm. Vil du vide mere om Breitling og deres ure, så klik ind på guldsmedoestergaard.dk.

Oris mekaniske ure på guldsmedoestergaard.dk

Inde hos Guldsmed Østergaard finder du også Oris ure. Disse mekaniske ure er schweizisk præcision, når det er bedst. Det er ure, der er designet med de stolte traditioner, som har været i firmaet Oris igennem mange generationer. Det startede i Hölstein omkring år 1904. Disse ure er frie for unødvendigt pynt og er til de personer, der værdsætter et godt stykke håndværk. Mottoet er ”real watches for real people”, og med dette simple princip er Oris ure blevet verdenskendte. Du finder forskellige serier fra Oris som fx Aquis, Chronoris, Big Crown og mange flere. Se den komplette liste på www.guldsmedoestergaard.dk. Er du på udkig efter en seriøs dansk forhandler af de bedste urmærker? Guldsmed Østergaard kan anbefales, og de servicerer hele Danmark online. Du får en god service hele vejen igennem, uanset om du køber high-end ure fra mærker som Breitling og Oris, eller du er på udkig efter lidt mere prisstærke modeller som fx fra MVMT. Tag et kig på guldsmedoestergaard.dk, og find dit nye ur allerede i dag.

Relaterede nyheder