Online forhandler af Calvin Klein ure og Certina ure til gode priser

Hos Guldsmed Østergaard er der gode muligheder for at shoppe, hvis man søger kvalitetsrigtige ure. I det brede sortiment findes der bl.a. forskellige Calvin Klein ure, samt flotte ure fra Certina, til gode priser.

Guldsmed Østergaard

Det helt rigtige Calvin Klein ur

Guldsmed Østergaard er en autoriseret forhandler af Calvin Klein ure, og byder derfor på et bredt udvalg af flotte ure. Calvin Klein urene findes både til mænd og kvinder, da der tilbydes en lang række forskellige kollektioner. Calvin Klein urene lover et stilfuldt og moderne design, som holder i mange år frem. Calvin Klein urene fås i mange forskellige materialer og farver, der giver rig mulighed for at finde et ur til dig. Calvin Klein urene findes bl.a. i sølv, guld, rosaguld og meget mere, samt at de fås med forskellig farvede remme og urskiver. Urene er lavet i rustfrit stål, som giver urene en lang holdbarhed og et tidløst design. Klik ind på www.guldsmedoestergaard.dk og undersøg dine muligheder.

Ure fra Certina i bedste kvalitet

Der findes hos Guldsmed Østergaard også et bredt udvalg af ure fra Certina, som lover høj kvalitet. Certina urene har designtendenser fra ekstremsport, men kan bestemt også bæres til mere klassiske temaer. Certina urene byder på flotte, elegante og simple ure til både mænd og kvinder, hvor der findes alt fra simple dresswatches, til avancerede sportsure. Alle urene fra Certina har DS, som står for dobbelt sikkerhed, som gør urene ultrastærke overfor ridser og andet snavs. Certina urene fås ligeledes med safirglas, der gør glasset på uret meget svært at ridse, så uret kan holde i mange år rem. Urene findes både i guld og sølv, der gør at de kan bruges ved alle lejligheder., om det gælder sport, arbejde eller fester.

Besøg Guldsmed Østergaard allerede i dag, hvis du er på udkig efter et nyt flot ur, i høj kvalitet. Klik ind på www.guldsmedoestergaard.dk og undersøg dine muligheder.

Relaterede nyheder