Inliners, rulleskøjter m.m. til damer og mænd

BNA Boardshop

BNA Boardshop er en skateshop i Hillerød med fokus på alt fra skateboard til rulleskøjter og surf. Læs bl.a. her om inliners til damer og udvalget fra Dryrobe.

Dryrobe – skiftedragter i høj kvalitet til flere formål

Hos BNA Boardshop i Hillerød kan du finde et stort udvalg af gear og tøj til skatere, rollers og surfere. De har bl.a. et stort udvalg af skiftedragter til surfere eller vinterbadere fra Dryrobe. Dryrobe har udviklet et praktisk design, som gør det muligt for surferen at skifte tøj eller holde sig varm med den store poncho i enten frotté eller regntæt tekstil. Når man surfer i Norden i fx Cold Hawaii i Nordjylland, så er det hundekoldt at komme ud af vandet og ud af våddragten. Dertil er Dryrobe håndklæde ponchoen helt perfekt. Den er stor, varm og blød, og man kan let kaste den over sig, imens man bakser med at få benene ud af den tætte våddragt. Den regntætte model er til, når vejret virkelig er dårligt og man står i regnvejr og skal skifte bukser og ligeledes praktisk for både surfere og vinterbadere. Se udvalget på www.bnaboardshop.dk.

Inliners til damer fra Valo, K2 og andre stærke leverandører på bnaboardshop.dk

BNA Boardshop har også et håndplukket udvalg af inliners til damer. Det er kommet på mode igen at køre på rulleskøjter, og du kan finde mange forskellige fede modeller til kvinder i udvalget, som både er til at transportere sig på og til at lave tricks med. Af mærker, der laver inliners til damer, fører de bl.a. K2 og Valo, som begge laver smukke modeller i høj kvalitet. De er holdbare og der kan komme fart på, da kuglelejerne er i bedste kvalitet og virkelig glider ubesværet rundt. Du kan finde mange forskellige fede modeller i sortimentet og vil helt sikkert elske det store udvalg på hjemmesiden bnaboardshop.dk. Leder du efter et godt sæt inliners til damer, så tjek hjemmesiden ud, hvor du får dag-til-dag-levering og 365 dages returret på alle køb, og hvor du uden tvivl kan finde inspiration, hvis du er på jagt efter en fødselsdagsgave til en eventyrlysten person.

Relaterede nyheder