Køb træningsgulve og fitness måtter nemt hos Sidea.dk

Sidea.dk

Sidea.dk forhandler fitness måtter og træningsgulv i moduler. Underlaget er et vigtigt element, også hvis du er i gang med at bygge dit eget hjemmetræningscenter. På hjemmesiden finder du også alt til styrketræning heriblandt flydende kalk, dumbells, barbells og kettlebells. Sidea er et italiensk mærke, der er all-in på kvalitet.

Fitness måtter til alle behov inkl. pilates og yoga

Fitness måtter fra Sidea er designet i mange typer. Der skelnes f.eks. mellem måtter til pilates og yoga. Køb PE måtter og drop mats til styrketræning. Sidstnævnte benyttes især til øvelser som clean and jerk. Køb nedspringsmåtter og også tilbehør som en vægmonteret holder til måtter. Den store kategori med fitness måtter har alt.

I kraft med Danmarks nedlukning har der været stor efterspørgsel på træningsredskaber. Flere og flere har bygget et større eller mindre træningscenter til sig selv. Det kan være en omdannet garage eller et kælderrum. Det er vigtigt at købe motionsudstyr i topkvalitet både inden for fitness måtter, kettlebells, ribbe, balancebræt, eller hvad man ellers ønsker at udstyre sit nye home gym med. En specialist som Sidea.dk vil være et fint sted at handle. Først og fremmest er kvaliteten aldrig noget, du skal bekymre dig om. For det andet får du fordele som rentefri finansiering, men også fri fragt over 999 kr.

Træningsgulv i tatami til judo og styrketræning

Sidea.dk forhandler træningsgulve i forskellige kvaliteter. Tatami giver et flot look og ergonomi. Disse træningsgulve er nemme at flette sammen som et puslespil. Derfor har Sidea.dk gulve til dig uanset de dimensioner, du har med at gøre i dit nye home gym. Køb træningsgulv til styrketræning, og bestil tatami-gulve til judo eller andre typer kampsport.

Sidea.dk er til dig, der er kompromisløs med dine træningsmål såvel som med det udstyr, du benytter. De tilbyder alt fra træningsgulve til fitness måtter. Find styrketræningsudstyr som ankelvægte, kettlebells og vægtveste. De er specialister i boldtrampoliner og de populære crossfit slæder. Samtidig finder du et kæmpe udvalg i funktionel træning.

Relaterede nyheder