Træningsudstyr som kettlebells, cykler og andet hos Harald Nyborg

Harald Nyborg

Hos Harald Nyborg kan du udover det sædvanlige også købe en masse træningsudstyr. Den klassiske kettlebell er et glimrende redskab til at komme i form, og der sælges naturligvis også håndvægte og vægtstænger i udvalget. Danmark er et af verdens førende cykellande, og du kan også shoppe den nye cykel hos på harald-nyborg.dk.

Træn hele kroppen, og kom i form med en kettlebell

kettlebell - Harald NyborgHos Harald Nyborg sælges Kilberry kettlebells med forskellige masser. Du kan fx finde en Kilberry kettlebell på blot 2 kg og helt op til 24 kg. Kettlebells er steget i popularitet igennem de sidste ti år, og det hænger sammen med alsidigheden. Det er et perfekt træningsredskab til at have i eget hjem, da man kan få en god styrketræning og konditionstræning med en kettlebell. Det er også et redskab, der er populært inden for crossfit, og ved at sammensætte forskellige øvelser kan du bygge dine helt egne kettlebellrutiner. I starten kan man skabe progression ved at tage flere gentagelser og kortere pauser, men efterhånden kommer man til at have brug for en tungere kettlebell, så man kan blive ved med at udvikle sig. Hvis du bestiller en kettlebell på harald-nyborg.dk leveres den med pakkepost eller fragtservice alt afhængigt af vægten. Hvis du vil spare fragten, kan du med fordel køre forbi din lokale Harald Nyborg, hvor du også kan kigge på de andre træningsredskaber. Er det for alvor tid til at gøre noget ved formen? Harald Nyborg kan hjælpe med lave priser på alt fra kettlebells til håndvægte, så det lige pludselig er et fornuftigt alternativ at træne derhjemme i stedet for i motionscentret.

Godt træningsudstyr til amatøren og den ambitiøse

træningsudstyr - Harald NyborgHarald Nyborg byder ind med et væld af træningsudstyr som vægtstænger med tilhørende vægte eller en træningsbænk. Der sælges også fitness maskiner, som er multifunktionelle. Det betyder, at du kan udføre et væld af øvelser på samme fitness maskine og derved spare penge. Den store kategori med træningsudstyr hos Harald Nyborg rummer også massagebrikse eller mindre ting som powerbands og drikkedunke. Det er ingen hemmelighed, at vi mennesker skal røre os for at holde os sunde og leve længere. Det er ikke alle, der gider at tage i motionscenter, eller som har et motionscenter i nærheden. Hjemmetræning kan være et billigere alternativ, når man handler på www.harald-nyborg.dk. Træningsudstyr fra hjemmesiden kan hjælpe dig med at holde formen ved lige og nå nye højder, hvad end målet er at få større muskler, mere smidighed, udvikle konditionen eller en kombination af disse.

Find en billig cykel fra Greenfield og Busetto på harald-nyborg.dk

cykel - Harald NyborgCyklen forbliver stadig det mest brugte træningsudstyr, idet den også fuldfylder en anden funktion – nemlig at komme fra A til B. En god cykel skal være komfortabel at cykle på, kræve minimal vedligeholdelse og kunne justeres alt efter kropstype. Den skal samtidig have gear, så man bedre kan cykle op og ned ad de danske bakker. Flere og flere danskere kvitter bilen til fordel for cyklen, så man kan komme på arbejde uden at vente i kø, og så man samtidig får noget motion i processen og derved slår to fluer med et smæk. Hos Harald Nyborg kan du finde en Busetto cykel som fx MTB’er med stel i aluminium. Du finder også shoppers og sportscykler fra Busetto, der er en anerkendt cykelproducent. Samtidig finder man de klassiske Greenfield modeller i sortimentet. Står du og mangler en ny cykel? Harald Nyborg har din ryg med et prisstærkt sortiment som altid.

Der sælges forskelligt udstyr til træning hos Harald Nyborg, der bl.a. tilbyder kettlebells, håndvægte, vægtstænger, massagebrikse og meget andet i træningsudstyr. På harald-nyborg.dk finder du alt, du har brug for til at komme i form. En cykel er selvfølgelig også et glimrende træningsredskab, og Danmark forbliver et af de førende cykellande. Der er også penge at spare på cyklen på www.harald-nyborg.dk.

Relaterede nyheder