Fingerskade? Denne webshop tager godt i mod dig 

Nogle mennesker er klodsede. Andre har hobbyer eller endda arbejde, hvor deres krop på den ene eller den anden måde ofte står for skud. Og fingerskader er langt mere udbredt, end man skulle tro. 

En skade på én eller flere fingre kan både komme som følge af et slag, et stød, et fald, overanstrengelse, skæring, stikning og diverse former for medfødte lidelser. Uanset omstændighederne for din fingers uheld, er der dog heldigvis ting du kan gøre i forsøget på at komme dig over tilstanden. 

Fingerskinnernes forhistorie 

Nogle af de tidligste eksempler på fingerskinner kan spores helt tilbage til oldtidens Egypten og Grækenland. Eksperter antager, at de første fingerskinner blev fremstillet i træ, metal og læder, og at oldtidens sundhedseksperter udviklede dem i forsøg på blandt andet at stabilisere brud, forstuvninger og lignende skader. 

Nutidens fingerskinner 

I vores tid findes fingerskinner ligesom almene bandager i rigtig mange former. Fingerskinner i plastic er blandt de mest populære, fordi de er lette i vægt og typisk har en god holdbarhed. Fingerskinner lavet af metal er kendt for deres styrke og generelle modstandsdygtighed, mens læderskinner er udbredt blandt de fingerskadede mennesker, som prioriterer komfort. 

Den ideelle fingerskinne 

Da fingerskinner netop findes i mange former, tager det muligvis også lidt tid for dig at identificere den rette. Og som når du shopper tøj og sko, er størrelsen det første du skal have styr på. De fleste af de fingerskinner, du finder online, er udstyret med mål, som gør det nemt for dig at foretage det rigtige køb. Som regel vil du ved hjælp af et målebånd blot skulle måle den skadede fingers længde og omkreds. 

Komforten er også en vigtig overvejelse, og dette gælder særligt, hvis du regner med at skulle gå med fingerskinnen i et stykke tid. I nogle tilfælde giver det mening at konsultere enten en læge, en fysioterapeut eller en ortopædisk specialist, før du fuldender dit køb. I andre tilfælde vil du kunne nøjes med at spørge din forhandler til råds. K. C. Pedersen er i denne forbindelse et fremragende udgangspunkt. 

Fingerskinner til enhver 

Uanset din skade, din fingerstørrelse og dine komfortmæssige kriterier, finder du med god sandsynlighed de rette fingerskinner hos K. C. Pedersen. Webshoppen har et enormt udvalg af både fingerskinner og bandager, træningsredskaber og udstyr, der relaterer sig til generel håndterapi. Virksomhedens brede erfaring gør desuden, at du hos K. C. Pedersen altid kan finde en medarbejder, der sidder klar til at hjælpe dig godt på vej i købsprocessen.   

Relaterede nyheder