Glutenfrie opskrifter og mixes til proteinkager hos Protein Baker

Protein Baker

Bag dine egne sunde proteinkager med en forberedelsestid på blot fem minutter! Protein Baker har udviklet blandinger, så du hurtigt kan lave brownies eller chokoladekage. På proteinbaker.dk finder du også et væld af glutenfrie opskrifter til proteinrige lækkerier.

Bestil bageblandinger til velsmagende proteinkager uden tilsat sukker

Det behøver ikke at være kedeligt at forøge den daglige mængde protein! Der kan være flere grunde til at forøge proteinindholdet i kosten. En af de primære er pga. fysisk aktivitet som fx styrketræning. Folk bliver trætte af shakes i længden. Hvad med en lækker omgang brownies eller chokoladekage efter endt træning i stedet for? Det er nemt at bage proteinkager, hvilket er rart, da man typisk ikke har den store mængde energi efter et hårdt træningspas. Protein Baker sørger for levering med posten til hele Danmark. Hvis du døjer med glutenallergi, kan disse proteinkager også bages, da de er glutenfrie. Sundhedsmæssigt scorer de også højt. Proteinkager fra proteinbaker.dk er uden tilsat sukker.

Fristende glutenfrie opskrifter online på proteinbaker.dk

Protein Baker er en portal for dem, der ønsker mere protein og mindre gluten i livet. Udover at sælge egne produkter tilbydes også en lang række af aminosyrerige og glutenfrie opskrifter på proteinbaker.dk. Hvis du elsker at bage fra bunden, kommer du til at blive begejstret for de glutenfrie opskrifter som fx æbleskiver, pandekager, kager uden mel og naturligvis cookies og muffins. Hvis du vil bage det sundeste brød, så klik ind på opskriften med saftigt og glutenfrit rugbrød. Disse glutenfrie opskrifter gør det enkelt for allergikere at undgå stoffet, som ellers nedsætter madmulighederne så betydeligt på andre fronter. Smagen er selvfølgelig i top, og de glutenfrie opskrifter kommer også til at vække begejstring hos venner og familie uden glutenallergi.

Hvis du elsker at bage sundt, så tjek siden proteinbaker.dk. Denne hjemmeside indeholder blandinger til at bage proteinkager. Protein Baker har også en billedrig side med glutenfrie opskrifter på pandekager, proteinbarer, muffins og meget andet indbydende.

Relaterede nyheder