Rawbar af dadler med smag af mynte, lakrids og ingefær

Ganefryd

Ganefryd er en vegansk og økologisk helsekostbutik i Århus og Lemvig, som også har udviklet egne produkter. Virksomheden er mest populær for dens dadelkonfekt, som fås som rawbar. Det er en glutenfri snack med smagsvarianter som lakrids, kakao, ingefær, kaffe m.m.

Vegansk mellemmåltid uden gluten – mere info på www.ganefryddadelkonfekt.dk

Inde på www.ganefryddadelkonfekt.dk kan du læse om de forskellige smagsvarianter og se komplette ingredienslister. Det er kun de bedste råvarer, som indgår i de veganske snacks. Dadelkonfekt fra Ganefryd er både økologisk og glutenfri. Daddelbarerne fås som lakrids, ingefær, mynte, kaffe, kakao og andre smagsvarianter. Kvaliteten understreges af at være testvinder i damebladet Alt For Damerne. Dette sunde mellemmåltid er perfekt for dem, der ønsker et markant energiboost, når depoterne er ved at melde tørre, men som vægter de økologiske og rene råvarer højt. Vælg dadelkonfekt fra Ganefryd pga. kvaliteten, smagen og sundheden. Du kommer ikke til at kunne undvære snacks fra dette brand, når du først har fået smag for dem. Nyd en rawbar med lakrids, mynte, ingefær m.m. i slutningen af arbejdsdagen eller lige før træningen får at have maksimal energi til at presse dig yderligere. De sunde, glutenfrie og økologiske ingredienser taler for sig selv.

Ganefryd har udviklet dadelkonfekt af økologiske og veganske ingredienser

På ganefryd.dk finder du info om deres eget stolte produkt. Deres dadelkonfekt har vundet mange danskeres hjerter, og hvis du også har fokus på helse og sundhed, så er den fysiske butik i Århus eller Lemvig måske også et besøg værd. Ganefryd har udviklet dadelkonfekt udelukkende med de bedste råvarer, som ikke indeholder gluten eller animalske produkter. Det er snacks af dadler med smag af mynte, ingefær, kaffe, kakao m.m. Hvis du ønsker en god og lækker måde at få energi på, når du er ved at løbe tør, så gør som mange andre sundhedsprioriterende danskere, og sæt tænderne i en lækker vegansk rawbar fra Ganefryd.

Dadelkonfekt er en perfekt måde hurtigt at få energi på. Smag på de lækre rawbars, der er glutenfrie og veganske, som Ganefryd har udarbejdet.

Relaterede nyheder