Shop bodylotion og flydende håndsæbe med fri fragt over 499 kroner

Badeanstalten

Badeanstalten har udviklet flydende håndsæbe og bodylotion i nogle usædvanlige kvaliteter. Deres hovedsæde er den hyggelige fabrik i Aalborg, hvor naturen lige udenfor medvirker til inspiration og nye, aromatiske kombinationer. De går meget op i at holde fast ved de stolte traditioner, men er på ingen måde bange for at prøve nye ting af. Hvis du vil se hele kataloget, så klik blot ind på badeanstalten.dk.

Badeanstalten og flydende håndsæbe fra deres katalog

Deres flydende håndsæbe er elsket af mange kvinder og mænd i DK. I kategorien bliver du bl.a. mødt af duftnuancer som hvid the, aktivt kul samt agurk og mynte. Hver og en kan anbefales, så prøv evt. at købe en af hver første gang, du shopper på www.badeanstalten.dk. Hvis du tilføjer lidt mere i kurven, bliver du mødt af deres gratis fragt på over 499 kroner. Lad mig anbefale et af deres vægbeslag til at hænge din flydende håndsæbe op. Hvis du hellere vil have et ekstra plejende produkt, så kunne du evt. bladre forbi kategorierne med massageolie, bodyscrub og læbepomade. Både flydende håndsæbe, sæbebarer, salver osv. fra shoppen er alt sammen i en høj kvalitet.

En bodylotion langt ud over det sædvanlige

Kunne det også friste med bodylotion fra Badeanstalten? Efter forskellige tests med lige at ramme de rette ingredienser, har de nu ramt plet. Det er blevet til en skøn kategori med bodylotion, body butter, håndcreme og lidt andet, du også kommer til at elske. Hvis du f.eks. leder efter en rigtig fed håndcreme, så er det derinde, du skal starte. Se også deres kropsolie f.eks. med agurk og mynte. Eller vælg bodylotion med hvid the. Deres håndcreme med intensiv shea fortjener også at blive afprøvet. Fyld din indkøbskurv op med bodylotion, fodcreme og andre godter til at forkæle din krop. Du kan læse mere om kropspleje via badeanstalten.dk, som også noterer andre forhandlere af mærket. Fordi Badeanstalten er nemlig et brand, der også føres i andre butikker rundt omkring i landet.

Relaterede nyheder