Få et mentorforløb og bliv glad på arbejdet

Når man bruger en masse timer på sin arbejdsplads hver dag, er det enormt vigtigt for ens samlede trivsel, at arbejdsglæden er i top. En af de måder, man kan optimere sin arbejdsglæde er at se sig om efter en coach, der er specialiseret på området. Det kan for eksempel være John Harmsen, som er uddannet NLP-Coach. Han lever af at skabe glæde på din arbejdsplads.

Med de mange forskellige faktorer, der kan være afgørende for, hvorfor man ikke finder glæde i sit arbejdsliv, kan det være en stor hjælp med en mentor til at se tingene lidt udefra. Måske er der en vinkel, du ikke har tænkt på at se din problemstilling ud fra, og på den måde kan det være godt med et indspark fra nogen, som ikke selv arbejder på samme kontor. John Harmsen bruger positiv-psykologi og sine mange andre kompetencer til at guide dig i den retning, der kan øge din arbejdsglæde.

John Harmsen leverer gode råd med viden og smil

Hvis du vælger at kontakte John Harmsen finder I sammen ud af, hvilke ting, der kan være fornuftigt at fokusere på. I et lærerigt mentorforløb, skal du se din mentor som en støtte, der er der til at hjælpe dig. En mentor kan dog også udfordre dig, så du finder den bedste version af dig selv gennem de svære spørgsmål, som kræver selvransagelse og mange refleksioner. Men når du er ude over de øvelser, så står du tilbage med brugbare svar, du kan tage med dig videre på din rejse i arbejdslivet. Når du bestemmer dig for at søge hjælp hos en professionel coach med speciale i arbejdsglæde, er det godt at vide, hvordan de er skolet. Du kan for eksempel finde mere information om John Harmsen, som er specialiseret i flere forskellige coach-teknikker. Ved brug af NLP-coaching hjælper han dig til at få svar på spørgsmål, du ikke selv har overvejet var værd at spørge om. Men han er også uddannet i at optimere din arbejdsindsats, hvilket kan være brugbart, hvis en del af din manglende arbejdsglæde skyldes, at du føler dig bagud eller mangler måder at effektivisere dine arbejdsmetoder på. John Harmsens hjælper gerne alle, der har brug for det, med at finde deres arbejdsglæde. Men ærlighed er også en stor faktor i god kommunikation, så derfor handler grobunden for et godt mentorforløb også om kemi. Du bliver derfor tilbudt en indledende snak for at se, om han er den rigtige mentor for dig.

Relaterede nyheder