Køb dit Certina eller Arne Jacobsen ur hos Guldsmed Østergaard

Guldsmed Østergaard

Der er få danskere, som ikke har hørt om den kendte designer Arne Jacobsen. Guldsmed Østergaard sælger ure fra mærket her, ligesom du også finder modeller fra Certina.

Arne Jacobsen ur – toppen af dansk design

Leder du efter et smukt og pålideligt Arne Jacobsen ur? Mærket her står for armbåndsure, bordure men også vægure. Du finder fx Bankers modellen fra 1971, der blev udarbejdet til Nationalbanken. Et Arne Jacobsen ur er et stykke dansk design, man er glad for at gå med – dag efter dag. Guldsmed Østergaard sælger naturligvis både dameure og herreure fra dette kendte nationale brand. Man har mulighed for at vælge farvet rem i læder samt pæne meshlænker. Klik ind på guldsmedoestergaard.dk for at se deres udvalg. Du finder også serierne City Hall, Roman og Station i sortimentet. Når du bestiller dit Arne Jacobsen ur hos Guldsmed Østergaard, så handler du samtidig hos en autoriseret Arne Jacobsen forhandler.

Certina – en førende ur producent i Norden

Certina er også en famøs ur-producent fra Skandinavien, og det er den største i mærkets prisklasse, hvis man kigger på hele Norden. Blandt udvalget hos Guldsmed Østergaard kan du vælge mellem serierne DS Dream, DS Prime, DS8 og andre. Urene kommer bl.a. i safirglas i en ridsefast kvalitet. Hvis man zoomer ind på detaljerne, vil man opleve, at Certina ure er af en rigtig høj kvalitet i forhold til prisklassen. Dette indikeres bl.a. ved, at de er vandtætte til minimum 100 meter under havets overflade eller et tryk på 10 bar. Certina ure er også en fryd for øjet at se på, og hvis du klikker ind på www.guldsmedoestergaard.dk kan du let klikke frem og tilbage mellem de forskellige designs. De stilfulde ure fra Certina er i en klasse for sig selv.

Guldsmed Østergaard er en kendt smykke- og ur butik, som fører nogle anerkendte mærker fra Norden heriblandt Arne Jacobsen og Certina.

Relaterede nyheder