Airtox sikkerhedssko og Snickers arbejdstøj fra Carlsens Arbejdstøj

Carlsens Arbejdstøj

Du skal altid sikre dig det bedste arbejdstøj, når du er ude at arbejde. Hos Carlsens Arbejdstøj kan du være sikker på at finde netop det, du skal bruge, når du skal ud på forskellige håndværksopgaver. De har bl.a. Airtox sikkerhedssko og Snickers arbejdstøj, der begge laver tøj i høj kvalitet.

Pas på fødderne med Airtox sikkerhedssko

Det er vigtigt at du passer på dine fødder, når du er ude at arbejde med svære håndværksopgaver. Hos Carlsens Arbejdstøj, kan du finde lette og trendy Airtox sikkerhedssko, der ikke blot passer på fødderne, men også er pæne. Airtox sikkerhedssko produceret med høj kvalitet og god innovativ teknologi. De lever op til forskellige sikkerhedsklassificeringer. Dette betyder du kan få nogle Airtox sikkerhedssko, der er både pålidelige og dækker dine behov for sikkerhed. Du kan være helt sikker på at Airtox sikkerhedssko overholder bestemte krav, som f.eks. har de et lag af anti-penetrationsmateriale. Det kan være nødvendigt for at undgå, at der brændes hul i dem. Derudover er Airtox sikkerhedssko også skridsikre, så du altid er sikret et solidt underlag. Selvfølgelig vil du også være sikker på at Airtox sikkerhedssko er lavet med Whitelayer teknologi. Det er et metalfrit stof, der er stærkt, blødt, let og fleksibelt. Airtox sikkerhedssko vil være det rette valg til din arbejdsplads. Lær mere om dem eller bestil dem hos carlsens-arbejdstoj.dk.

Arbejd frit med Snickers arbejdstøj

Foruden at have ordentligt fodtøj, skal du også sørge for at have godt arbejdstøj. Det finder du også hos Carlsens Arbejdstøj, der forhandler det lækre Snickers arbejdstøj. Du er sikret at Snickers arbejdstøj passer til forskellige behov og brancher. Alt deres tøj er lavet med tanke på at gøre arbejdet nemmere og rarere for dig. Derfor er Snickers arbejdstøj lavet med bevægelsesfrihed, så du har mulighed for at skifte mellem dine arbejdsstillinger uden besvær. Derudover kan du også finde Snickers arbejdstøj, der er lavet specifikt til komfort, når du er på knæene. Det er nemlig knæbeskyttere, der er ideelle, når du skal helt ned for at male listerne, eller andet der kræver, at du er på knæ. Snickers arbejdstøj sørger for du er sikker og komfortabel, uanset om du arbejder indendørs eller udendørs. De laver lækre arbejdsbukser med stræk, samt fleecejakker med refleksdesign. Du kan være helt sikker på at Snickers arbejdstøj, er det du bør investere i til dig og arbejdskollegaerne. Besøg carlsens-arbejdstoj.dk og find det du mangler.

Carlsens Arbejdstøj har et stort varelager og har fri fragt ved køb over 500 kr.

Relaterede nyheder