Alt i Kaffepods, espressomaskiner etc.

Priserne på espressomaskiner, der er fuldautomatiske, er væsentligt lavere hos Emofabrik. Det samme gælder for de friske pods.

Emofabrik

Emo fabrik er nummer et valg med hensyn til kaffe. Udvalget er bestående af professionelle kaffebryggere, som med fordel kan installeres på kontoret, og du kan også købe bønner, der er af en ligeså god standard. Der tilbydes fri fragt, når visse betingelser er overholdt. Emo fabrik har også et showroom, der ligger i Aarhus. Alle de gode brands indenfor espressomaskiner er i sortimentet som Bezzera og Jura. Vil du have rådgivning af denne virksomhed bestående af kompetente baristaer? Kontakt Emo fabrik på telefon eller via mail.

Espressomaskiner

Professionelle espressomaskiner til restauranten, baren, arbejdspladsen eller hjemmet sælges. Emofabrik vil gerne bringe kaffeglæden ind i dit liv. Det er ligeså vigtigt at have adgang til god kaffe på arbejdet såvel som i hjemmet. Når man skal forberede sig, kan kaffe give det ekstra boost, man har brug for. Det er ikke kun koffeinboostet, som er populært. Smagsoplevelsen skal også være i top, ellers er kaffe ikke kaffe. Så kunne man ligeså godt tage en koffeintablet.

Kaffepods

Pods kan bringe smagfuld espresso ind i dit liv. Der er flere varianter af pods. Du finder med garanti en yndlings. Det er svært at nøjes med middelmådig kaffe, når man har vænnet sig til kaffe, der er brygget fra pods. Disse pods kommer med cirka syv gram kaffe, hvilket er det, der er normen for en kop espresso. Forseglingen udgøres af sølvfolie. Derved bliver der dannet et indre miljø, som gør, at kaffen kan holde sig frisk, indtil det er tid til at nyde den. Disse pods bør ej forveksles med Senseo kaffepuder. Forskellen er væsentlig. Læs mere om dette online hos Emofabrik. Pods er i mange situationer at foretrække, hvis man ikke har adgang til en professionel kaffemaskine.

Emofabrik giver dig alt i pods og professionelle espressomaskiner.

Relaterede nyheder