Det perfekte redskab til vinen – vinskab og vinkøleskab fra Gvino

Med et vinskab og et vinkøleskab fra Gvino får vinen de bedste forudsætninger for henholdsvis modning og afkøling. Gvino.dk har specialiseret sig i vin. Du kan få et vinskab fra deres sortiment, der giver det perfekte miljø til at modne vin. Alternativt kan du få vinkøleskabe, hvor du kan opbevare og afkøle din vin. Uanset om du er til rødvin, hvidvin, rosé eller champagne, har Gvino flotte og moderne skabe til dine formål.

Et vinskab til den passionerede vinelsker

gvino.dk kan du finde et stort udvalg af vinskabe. Et vinskab er særdeles velegnet til at modne vinen, og hvis du er vinentusiast, kender du nok lidt til dette. Gvinos råd lyder på, at man bør holde temperaturen på 12-14 grader, luftfugtigheden på 60% og begrænse mængden af lys. Derfor er det mest optimalt at placere sit vinskab i kælderen. Du kan få et vinskab med ikke-transparente låger fra Gvino, for at give vinen det bedste miljø. Deres skabe fås i lækre materialer og flotte design. Vinskabene er tidssvarende og passer direkte ind i et moderne dansk hjem. Samtidig kommer de med justerbare træhylder og -skuffer samt den bedste teknologi på markedet til at regulere temperatur og luftfugtighed. Endelig kan du få et vinskab med lås, så dine dyrebare vine er sikre. Gvinos vinskabe kan på det varmeste anbefales til vinelskeren, der godt kan lide at forkæle sig selv og sine gæster med modnet vin. Med et vinskab har du fantastiske muligheder for at eksperimentere med din vinhobby.

Flotte vinkøleskabe sætter gang i festen

Hvis du i forvejen overvejer et vinskab, er der også gode grunde til at overveje et vinkøleskab fra Gvino. Temperaturen på vinen er selvfølgelig lige så vigtig som modningen. Holder man sommerfest, kan man nærmest stoppe tiden, når man hælder de første dråber kold rosévin i glasset foran gæsterne. Nogle foretrækker også deres rødvin lettere tempereret til maden. Med et vinkøleskab fra Gvino har du rig mulighed for at afkøle din vin, og de fås ovenikøbet med zoneinddeling. På den måde kan du placere forskellige vine rundt omkring i vinkøleskabet og få forskellige temperaturer på dem. Gvino råder til, at man holder sit vinkøleskab fyldt trefjerdedele med vin hele tiden. Vinflaskerne reflekterer så at sige temperaturen og regulerer dermed køleskabstemperaturen. Både modning og temperaturer på vin kan du læse meget mere om på www.gvino.dk. Hvis du sidder tilbage med spørgsmål, kan vi varmt anbefale at kontakte Gvinos flinke kundeservice, der ved en masse om vin.

Relaterede nyheder