Konkurrencedygtige priser på designer lamper

Designerlys.dk

Frandsen, Design By Us og mange flere anerkendte designer brands er at finde hos Designerlys.dk, som altid garanterer konkurrencedygtige priser på deres produkter.

 

Frandsen

Frandsen Lighting er en gammel, dansk design virksomhed, der stadig lever i bedste velgående og selv står for produktionen af sine lamper. Det betyder, at man kan købe kendt og klassisk lampedesign i nyproduceret stand og ofte opdaterede udgaver hos forhandlere som Designerlys.dk. Frandsen Lighting står blandt andet bag en lang række kendte lamper fra 1960’erne i et rundt design, som stadig er meget populære den dag i dag. Disse lamper kan købes i flere farver og nuancer online hos Designerlys.dk, som sørger for hurtig og sikker levering på alle ordrer med fri fragt via GLS. Skal designet være kækt og moderne, er de runde lamper, som findes både som bordlamper, gulvlamper, væglamper og loftslamper, et rigtigt godt bud på ikonisk design til hjemmet.

Design By Us

Design By Us er en spændende design virksomhed, som designer lamper, der leger med både klassiske designreferencer og helt nye måder at tænke lampedesign på. Ofte vil elegante elementer såsom fatninger i afrundet metal blive kombineret med skærme af klart eller farvet glas, som giver en rigtigt spændende dynamik i design. Lamperne fra Design By Us kan købes online hos Designerlys.dk, som kan forsikre sine kunder om, at man hos dem finder designerlamperne til nogle af nettets absolut laveste priser. Det er især loftslamper og pendler, der er i fokus hos dette brand. Skal man bruge en ny lampe over spisebordet, i køkkenet eller i entréen, er det derfor anbefalelsesværdigt at se nærmere på designet fra Design By Us.

Besøg Designerlys.dk online og køb smukke lamper fra Frandsen, Design By Us og mange flere anerkendte brands på hjemmesiden www.designerlys.dk. 

Relaterede nyheder