Hundetrimmere til salon og hjemmebrug

Thordal

Hos Thordal-Christensen er det muligt at købe hundetrimmere, som skal til for at kunne drive en professionel salon for hundeklipning. Eller blot en hundetrimmer til hjemmebrug.

 

Oster Golden A5

Blandt andet kan du finde et stort udvalg af Oster Golden A5, som anbefales til klipning af alle hunderacer. Hvilket skyldes den gode klippeevne og store motorkraft, der gør det muligt at klippe selv det mest filtrede hundehår. Derudover er der mulighed for at klippe alle længder af hundehår, da udbuddet af klippeskær til Oster Golden A5 er meget stort. Klippeskærene fås desuden ganske billigt taget i betragtning af den høje kvalitet. Du finder naturligvis klippeskærene i alle længder på webshoppen, sammen med hundetrimmerne.
Udover at Oster Golden A5 kan købes med alle typer af klippeskær er der også et stort udvalg af maskiner. Der er f.eks. 2 speed maskinen, som er beregnet til store og kraftige pelse, eller blot til dig som gerne vil være først færdig med at klippe. Men stadigvæk have et perfekt resultat hver gang.

Oster Pro3000i

Skal det derimod være en meget handy model du stiler efter – så er det Oster Pro3000i du skal have. Den anbefaler også til klipning af alle hunderacer, men i forhold til de andre modeller har den en rigtig god ergonomi og en lav vægt. Samtidig er den støjsvag og kan bruges med samme store variation af klippeskær, som Oster Golden A5. Den er det perfekte valg, hvis du har meget forskellige hunderacer at klippe, og klipper flere steder, hvor det ikke er muligt at nå med ledning. Du behøver dog ikke at bekymre dig om batterilevetiden hos Oster Pro3000i. Der er sat nogle af de bedste genopladelige batterier i, som kan holde i et utal af timer. Så du, så lidt som muligt, skal have den stående i den handy opladestation. Er du interesseret, kan du læse meget mere på www.thordal.dk.

Relaterede nyheder