Produkter til hjemmet fra Vipp, Nicolas Vahé og Charles Eames

Find flot og klassisk design til hjemmet fra alle de rigtige designere og brands online hos X-Akt, der har et meget gennemført udvalg af møbler og interiør til det stilfulde hjem.

Vipp pedalspande

X-Akt forhandler blandt meget andet de ekstremt populære Vipp pedalspande. Vipp pedalspande er for mange et ikonisk eksempel på dansk, funktionalistisk design. De smukke spande er praktisk anvendelige og smukke at se på med deres enkle udseende. Hos X-Akt er de at finde i hvid og sort og flere forskellige størrelser. Vipp pedalspande fuldener ethvert badeværelse eller køkken.

Eames stole

En anden ikonisk klassiker, der er at finde online hos X-Akt, er Eames stole. Eames stole er blevet sat i produktion igen, fordi efterspørgslen var så massiv. Derfor har X-Akt et stort og velassorteret udvalg af Eames stole til salg på deres inspirerende webshop. Vælg mellem alle regnbuens farver i de populære skalstole af plast og krom.

Nicolas Vahé

Franske Nicolas Vahé er også præsenteret hos X-Akt. Nicolas Vahé står bag skønne gourmet produkter til madlavningen og bagningen derhjemme. Han har transformeret hans ekspertise som kok og konditor til en flot serie af gourmet produkter til det moderne køkken, hvor der sættes pris på den gode smag og det stilfulde design og overordnede udtryk. Nicolas Vahé produkterne er desuden den perfekte værtindegave.

X-Akt

X-Akt er et inspirerende sted at handle møbler og interiør online. De kan besøges på hjemmesiden www.xakt.dk, hvor man finder det samlede udvalg af design og produkter fra både Vipp, Eames, Nicolas Vahé og mange andre stærke brands. Klik ind forbi www.xakt.dk og køb lækkert, tidløst og kvalitetsfuldt design til hjemmet, hvad enten det er skraldespande, stole eller gourmet ingredienser og delikatesser, der lokker.

Relaterede nyheder