Find energikoks, træpiller, hestefoder og andet på www.pillemadsen.dk

Pillemadsen

Hos Pillemadsen står medarbejdere klar til at hjælpe dig med at holde varmen og komme igennem vinteren. Blandt andet med et stort udvalg af træpiller, pejsebrænde og energikoks. Herudover fører Pillemadsen også hestefoder.

 

Få opvarmet boligen med energikoks

Der findes et hav af muligheder når det kommer til at varme boligen op. Ønsker du at gøre det via en traditionel brændeovn eller et fyr, har du sikkert allerede overvejet træpiller, træbriketter og pejsebrænde. En fjerde mulighed er energikoks. Hvis ikke du er klar over hvad det egentlig er, kan koksen kort beskrives som en slags biprodukt fra oliefremstilling. I og med, at koksen er et biprodukt, kan den i mange tilfælde være et stærkt, økonomisk valg. Med koks kan du være helt sikker på at få et produkt som du er tilfreds med. Koksen har en høj brandværdi og overraskende lav askeprocent, der tilsammen gør koksen til et ideelt valg. Energikoks kan købes i rigtig store portioner hos Pillemadsen, hvilket er en ideel løsning, hvis du ønsker at spare penge. Pillemadsen står klar til at hjælpe dig med at finde en fragtmand, der sørger for du får din energikoks leveret lige til døren.

Sundt hestefoder til gode priser

Selvom Pillemadsen primært forhandler træpiller, brænde og energikoks, har de også andre produkter blandt deres sortiment, blandt andet til hesteejere. Hesten er i mange tilfælde ejerens øjesten og har en stor plads i de fleste ejeres hjerter. Ønsker man at passe godt på sin hest, er det blandt andet super vigtigt, at hesten får den helt rette kost. Hos Pillemadsen føres der et stort udvalg af hestefoder til gode priser. Hver enkelt hest har sine behov, men heldigvis er sortimentet også enormt og blandt udvalget kan du næsten være helt sikker på at finde hestefoder, der passer perfekt til din hest. Udvalget byder blandt andet på foder fra Marstall, SPILLERS og Pavo samt mange andre mærker. Hestefoder fra Pillemadsen blandt andet fås med et højt fiberindhold eller proteinindhold. Har du en hest og er du på udkig efter lækkert foder til denne hest, kan du med fordel klikke ind på www.pillemadsen.dk for at se udvalget.

Relaterede nyheder