Find gode tilbud på træpiller og brændeklodser hos Den Gamle Brugs

Er du på udkig efter gode tilbud på træpiller og brændeklodser, så finder du kun kvalitetsprodukter hos Den Gamle Brugs. Besøg dem her www.dgb-braende.dk og læs mere om deres professionelle virksomhed med mange års erfaring med at save og forhandle brændsel til alle danske hjem.

CO2 neutrale træpiller

Den Gamle Brugs er en professionel virksomhed, som tilbyder kvalitetsbrænde til dine ovne. Er du for eksempel på udkig efter gode træpiller, som er lette at håndtere, så finder du kun kvalitetsprodukter hos dem. Du finder blandt andet træpiller i 6 mm, som er pakket praktisk sække på 16 kg. Pillerne leveres på 4 paller med 56 sække i alt. Sækkene er af plastik, så de holder vand og fugt ude, så dine træpiller ligger tørt og godt. Klik ind her på linket www.dgb-braende.dk og læs mere om deres kvalitetsbrænde, så du kan få dit hjem varmet op med de CO2 neutrale piller.

Brændeklodser i forskellige størrelser

Har du en dejlig brændeovn, men er brændeskuret tomt, så har Den Gamle Brugs meget gode tilbud på brændeklodser. Du finder blandt andet nogle brændeklodser med størrelsen 7 cm x 7 cm x 2,5 cm. Klodserne stammer fra bøg og er afskåret fra Junker’s savværk. De indeholder kun 16% vand, så de brænder godt. Når du får dem leveret, tippes de af et lad fra en lastbil, så du selv kan stable dem, som du ønsker, i dit brændeskur. Klik ind her på linket www.dgb-braende.dk og læs mere om de gode træklodser i bøg, så du kan få en hurtig og effektiv varme i din pejs eller din brændeovn.

Fyld dit brændeskur op med træpiller og brændeklodser hos Den Gamle Brugs, hvor du kun finder kvalitetsprodukter. Besøg dem online her www.dgb-braende.dk og varm huset op med brændsel til de bedste priser.

Relaterede nyheder