Gør træningen nemmere med cykel skoovertræk eller en hjemmetræner til cykling

Jensen Cykler

Gør træningen nemmere med det rette cykeludstyr såsom cykel skoovertræk eller en hjemmetræner til cykling, så man kommer godt igennem vinterhalvåret med sin cykeltræning.

Cykel skoovertræk til al slags vejr

Det danske klima kan mildest talt være skiftende i løbet af året, hvorfor man som cykelrytter må være beredt med det rette udstyr og god beklædning til enhver slags vejr året rundt. Er det vådt og sjappet, er cykel skoovertræk uundværlige. De beskytter de dyre cykelsko mod vand, stænk og mudder, så man ikke skal tænke på, om man kører gennem vandputter og mudder. Det kan hurtigt virke begrænsende, hvis ikke man kan cykle frit omkring. Her sikrer overtrækkene til ens cykelsko, at man ikke skal bekymre sig om dette. Jensen Cykler kan præsentere sine kunder for nogle super gode skoovertræk til enhver type cykelsko på deres inspirerende webshop for cykelryttere og cykelentusiaster i hele landet.

Hjemmetræner til cykling gør træningen nemmere

Hvis ikke vejret tillader, at man tager en tur på cyklen, kan en hjemmetræner til cykling sikre, at man alligevel kan komme i sadlen. Instrumentet gør træningen nemmere især i vinterhalvåret. Man monterer cyklen på hjemmetræneren, så den dermed fungerer som en klassisk motionscykel. Der findes både helt simple samt mere avancerede modeller, hvortil man kan tilslutte tablet eller computer med forskellige ruter og cykelløb, så oplevelsen på hjemmetræneren bliver mere autentisk. En hjemmetræner gør ikke bare træningen nemmere, men sikrer også, at dårlige vejr ikke længere kan bruges som undskyldning. På træneren er det også nemmere at få klemt en cykeltur ind i en travl hverdag, hvis ikke man har tid til at gøre sig selv og cyklen klar til landevejene.

Køb en hjemmetræner til cykling, der gør træningen nemmere om vinteren, eller beskyt cykelskoene med cykel skoovertræk købt online hos Jensen Cykler på www.jensencykler.com. 

Relaterede nyheder