Exurin modvirker lugten fra urindryp

Nu er det blevet langt nemmere at finde en løsning på urindryp i undertøjet. Exurin er nemlig lanceret som en praktisk løsning til at slippe af med lugtgener. På www.exurin.dk finder du lige nu en masse informationer om produktet, hvis du gerne vil vide mere.

Exurin produktet til dem der døjer med urinlugt

Det er blevet langt nemmere at slippe af med lugtgener i undertøjet. Nu er Exurin nemlig lanceret, og hvilken landvinding der er tale om!

Historisk har der været foruroligende ringe muligheder for at komme problemer med urinlugt til livs, hvis man var én af de overraskende mange danskere, som fik deres hverdag ødelagt i mere eller mindre grad af urinlugt. Løsninger var der langt imellem, og de der fandtes var ofte besværlige at anvende, og alt andet end diskrete – hvilket naturligt nok ikke gør situationen mindre kompliceret for de involverede, da der jo i sagens natur ikke er tale om et problem som man har lyst til at skilte med. Det var samme konklusion som Gunnar Kjems, manden bag Exurin, nåede frem til, da han på egen hånd mærkede effekten af urindryp, samt den naturligt medfølgende urinlugt. Han gik straks i gang med at undersøge mulighederne for at skabe et præparat, der kunne komme problemet til livs. Han var nemlig erfaren inden for branchen, efter en lang karriere som cand. Pharm. Resultatet af hans arbejde blev Exurin, som danskere nu kan nyde glæde af.

Exurin præparatet mod urinlugt

Det er primært klorhexidin og zinksalve der er aktive stoffer i Exurin – to stoffer som i øvrigt har fundet rig anvendelse inden for medicinalindustrien, men blot aldrig i denne sammenhæng. Exurin indeholder hverken parfume, parabener, allergifremkaldende stoffer eller konserveringsmidler. Et faktum som mange nok vil sætte pris på, da der jo er tale om et produkt som man skal bruge til intim hygiejne, hver eneste dag. På www.exurin.dk kan du læse en helt masse om produktet, finde ud af hvilke forretninger der forhandler Exurin, Gunnar Kjems og resten af teamet bag, samt meget mere.

Relaterede nyheder