Stort udvalg af herreure og dameure forhandles online

Uret er måske det mest populære smykke der findes. Både herreure og dameure har en helt speciel plads i folks hverdagsliv, i det de bliver set på mange gange hver dag. Hos Guldsmed Østergaard kan du finde et flot udvalg af ure, som kan falde i de flestes smag.

Herreure

Herreure er især populære hos ældre mænd. I og med man ofte skal lægge et par tusinde kroner for herreure, så er det ikke de unge mænd, der har råd til flere herreure. Det er derimod de lidt ældre mænd med styr på økonomien, som har overskuddet til at investere lidt i en ur samling. For mange mænd er ét ur ikke nok – de vil gerne have friheden til at vælge ur alt efter deres outfit. Ligesom man har festtøj og hverdagstøj, findes der nemlig festure og hverdagsure. Herreure er altså på den måde ligesom alle andre typer smykker – forskellen er bare at de har en helt praktisk funktion. Det er de færreste andre smykker som har den type lavpraktiske funktion, som et ur har. Det er jo oftest bare for at smukkesere sig lidt, at man har smykker på.

Dameure

Dameure er på mange måder også et smykke. Der findes et hav af forskellige typer dameure, som hver har deres forcer. Nogle er små og elegante, hvor andre er større og mere udsmykkede. Der findes næsten ligeså mange forskellige ure, som der findes damer – og så alligevel ikke. Dameure har dog det tilfælles at de alle viser det samme tidspunkt, og det er jo noget man kan bryste sig ved. Overordnet set er der to forskellige slags dameure – de digitale og de analoge dameure. Derudover kan man fra en guldmagers synspunkt dele dameurene op i dem med rem, og dem med kæde. Det har de gjort hos Guldsmed Østergaard, og du kan se hele deres udvalg på deres hjemmeside www.guldsmedoestergaard.dk.

 

Relaterede nyheder