Få sikker vejledning om glastag

Hos Glasfakta.dk kan man finde online råd og vejledning samt inspiration til brugen af glas i forskellige former for byggeri.

Glastag

Moderne byggeri sprænger i dén grad rammer for, hvad man typisk forventer sig af den arkitektur, der omgiver en. Og store og ambitiøse bygningsprojekter og –detaljer er ikke længere forbeholdt Verdens operahuse og andre officielle bygninger. Flere og flere almindelige borger fatter interesse for arkitekturen og dens mange udtryksmuligheder, og her spiller brugen af glas i byggeriet en vigtig og spændende rolle. Glasfakta.dk har samlet et stort udpluk af de mange muligheder, der inden for brugen af glas i moderne byggeri såvel som renovation af ældre byggeri. Et glastag er et rigtigt spændende bud på, hvordan man kan tilføre arkitekturen et ekstraordinært og smukt element. Det transparente glastag er ikke bare smukt udefra; det skaber også nogle helt unikke forhold indendørs, når der er frit udsyn til himmelen. Når man bygger et glastag, er der visse forholdsregler, man skal tage hensyn til. Der er fremsat bestemte krav til den form for glas, man anvender, og hvordan arkitekturen skal formes matematisk, så glastaget er sikkert og solidt. Det anbefales for eksempel, at man i et glastag anvender termoruder for at spare på energien, og at det yderste lag i termoruderne er forstærket glas, imens det inderste bør være lamineret. Det skal være med til at sikre glastaget og det indvendige rum. Ud over de rent faktuelle oplysninger, der er at finde hos Glasfakta.dk, så er der også god inspiration at hente, hvis man er i tvivl om, hvordan et glastag kan udformes, så det er i harmoni med resten af byggeriet.

 

Glasfakta

Se alle de spændende bud på anvendelsen af glastag i byggeri, og bliv klogere på de regler, der gør sig gældende, når man laver et glastag, online på hjemmesiden www.glasfakta.dk.

Relaterede nyheder