Århus frokostbuffet – Få firmafrokost til vegetarer via frokostplus.dk

Frokost+

Frokost+ tilbyder frokostbuffet i Århus. Deres frokostordning er til firmaer i Østjylland, som ønsker god mad af lækre råvarer. Denne firmafrokost er også til vegetarer og andre, som har kostmæssige restriktioner. Klik ind på frokostplus.dk nu, og læs mere om muligheden for at undgå kød.

Firmafrokost vegetar – lækker vegetarisk mad til døren

Frokost+ tilbyder sande lækkerbiskener til vegetarer, fordi der skal naturligvis være plads til, at alle spiser sundt og lækkert i hverdagen, hvis man er tilmeldt på www.frokostplus.dk. Deres firmafrokost vegetar har fået stor rost. Der kommer retter med, som er egnet til vegetarer, og hvor der er lagt lige så meget kærlighed i som ved kødretterne og fiskeretterne. Hvis du klikker på forrige link, så kan du se ugemenuen for vegetarer. Som det ser ud i skrivende stund, vil man i løbet af en uge blive budt på lækkerier som vegetarisk biksemad, ovnbagte pastaretter med aubergine og mozzarella, bønneomelet etc. Du får masser af smag og sundhed, når du vælger vegetarisk firmafrokost på www.frokostplus.dk.

Inspirerende Århus frokostbuffet fra Frokost+

Frokost+ er yderst fleksible, også i disse tider hvor nogle virksomheder søger efter alternativer til buffet. En af mulighederne er individuelt tilpasset frokost, der er anrettet i portioner. Med portionsanretning kan der tages særskilt højde for den enkelte ansattes kostmæssige ønsker. I stedet for at mødes ved fællesbordet, så kan man i disse tider overveje at tage den portionsanrettede frokost med tilbage til sin plads. Frokostbuffet er dog stadigvæk tilladt, og Frokost+ leverer også deres buffetløsning i disse tider. Hvis du vil læse mere om frokostbuffet i Århus, så kan du også med fordel besøge www.frokostplus.dk. Uanset om du vælger frokostbuffet eller portionsanretning til Aarhus, Randers, Galten, Hørning eller andre områder i Østjylland, vil alle medarbejdere få høj kvalitet.

Bestil frokostbuffet hos Frokost+, hvor vegetarer kan få firmafrokost med lækre retter uden kød. Det vil også være muligt at bestille portionsanrettet frokost af friske råvarer. Kokkene glæder sig til at forkæle jer i hverdagen!

Relaterede nyheder