USB 3.0 hukommelsesstik og TV vægbeslag til vanvittigt skarpe priser på www.av-cables.dk

Av-Cables.dk

Der er TV vægbeslag til hele Danmark på www.av-cables.dk, der sælger beslag til store og små fjernsyn. Hæng din fladskærm op trygt og sikkert, og spar samtidigt penge ved at handle hos Av-Cables.dk. De sælger også USB 3.0 hukommelsesstik. Med en af modellerne vil du hurtigt kunne tage data med på farten, hvor end du skal hen i Verden.

Bredt udvalg inden for kvalitetsdygtige TV vægbeslag

Det fremgår tydeligt, at Av-Cables.dk har et af landets førende udvalg i TV vægbeslag. Udvalget af beslag til fladskærme er så omfattende, at det er inddelt i mange underkategorier. Først og fremmest kan du sortere efter fjernsynets størrelse. Har du brug for et TV vægbeslag til 10″-32″, 32″-55″ eller 65″-100″? Skal det sikres mod tyveri? Så vælg et tyverisikret TV vægbeslag. De er billige på Vogels fjernsynsbeslag og også monitor bordbeslag samt projektorophæng fra anerkendte mærker. Hvis du mangler tilbehør som f.eks. alu kabelbakker eller højttalerbeslag, så er der heller ingen grund til at kigge andre steder end Av-Cables.dk. Deres sortiment af TV møbler er bredere, og derfor finder man også DVD hylder og Floating Grip ud over de mange TV vægbeslag.

USB 3.0 hukommelsesstik – Mangler du en ny USB nøgle?

I dag er en Gigabyte ikke hvad, en Gigabyte var en gang. Vores data fylder mere i takt med den teknologiske udvikling. Heldigvis koster plads heller ikke en bondegård mere. Du kan f.eks. købe et USB 3.0 hukommelsesstik på 16 GB for et tocifret kronebeløb, og det er endda fra et kvalitetsmærke som SanDisk (en af de førende producenter i datalagring). Kingston og deres USB 3.0 hukommelsesstik er naturligvis også at finde. De kan f.eks. hjælpe med modeller til 64 GB, 128 GB eller mere. Når et hukommelsesstik til USB 3.0 er så billigt, så er det en god idé at købe lidt mere plads, end man har brug for. Det er meget bedre end chancen for at løbe tør for kapacitet, når det er allervigtigst. Spar penge på Kingston og SanDisk USB nøgler direkte fra www.av-cables.dk. Den lave pris understreges nemlig også ved, at de yder en butiksdækkende prisgaranti samt andre fordele, du kan læse mere om online.

Relaterede nyheder