Experter i multichannel marketing og Pim systemer

Hos Perfion udvikler de systemer til andre firmaer som hjælper med at holde styr på kunde kontakter, datas, lagring og meget andet.

Pim systemer

Hold styr på kunder, kontakter, produkter og meget andet med et smart Pim system fra Perfion. Perfion har udviklet et system som let og enkelt holder styr på alt hvad der er at holde styr på i virksomheder. Systemet hedder Pim og kan hjælpe alle typer af virksomheder samt alle størrelser af virksomheder. Med et Pim system har man styr på sine kunder og deres behov samt historik uden at skulle lede i flere forskellige arkiver. Så ønsker du også at få styr på dine kunder, så kontakt Perfion i dag og få et tilbud på et Pim system.

 

Multichannel marketing

Multichannel marketing er et system udviklet af Perfion. Med et multichannel marketing system kan man let og overskueligt holde hoved og hale i alle sine dataer uden at skulle bruge flere systemer. Multichannel marketing synkronisere alle filer og data og holder orden i dit kartotek. Systemet multichannel marketing kan anvendes af alle typer firmaer i alle størrelser. Så står du og har brug for hjælp til dit data system, så kontakt Perfion i dag få med et multichannel marketing system styr på det hele.

 

Perfion

Perfion har lavet deres produkter således at alle slags firmaer kan anvende dem også uanset deres størrelse. I dag anvendes deres systemer allerede af store firmaer som Bodum, Rockwoll, Luis Poulsen samt mange flere. Så ønsker du også at få styr på det hele i firmaet med bare et enkelt system, så kan de hos Perfion hjælpe med det rette system. Klik ind på deres hjemmeside og læs meget mere om deres systemer. Kontakt Perfion i dag og få et tilbud på et data system i dag. Det er nemt, enkelt og bekvemt at få styr på sine sager med et data system fra Perfion.

Relaterede nyheder