BabyRiget forhandler den populære Haakaa brystpumpe og skønt Mikk-Line regntøj

BabyRiget

Mangler du tøj til de små, nu hvor vi går ind i en ny sæson? Det er vigtigt, at dit barn er godt klædt på og beskyttet mod kulde og regn her i efteråret, hvor vejret ofte kan være ret omskifteligt. Inde på BabyRiget forhandler de Mikk-Line regntøj, der er af høj kvalitet og perfekt til de små, når de opholder sig og leger udenfor. Ud over tøj og sko til babyer og småbørn, har de hos BabyRiget også udstyr til nybagte mødre. Du kan blandt andet købe den populære og smarte Haakaa brystpumpe, der er utrolig let og simpel at benytte.

Mikk-Line regntøj – Perfekt til de små

Hos BabyRiget har de et stort udvalg af lækkert tøj til børn. Du finder alt lige fra overtøj, tøj og sko til sparkedragter i uld og bomuld. Du kan bl.a. se udvalget af det skønne Mikk-Line regntøj, der kommer i fine farver til både pige og dreng. Alle regnsæt er todelte, så både regnbukser og regnjakke kan bruges for sig. Inde på www.babyriget.dk kan du købe Mikk-Line regntøj helt ned til str. 80, så selv de helt små, der går i vuggestue, kan pakkes godt ind. Mikk-Line regntøj er designet til at give dit barn fri bevægelighed og komfort og beskytter mod fugt og vand.

Få en let og smertefri udmalkning med Haakaa brystpumpe

På www.babyriget.dk har de desuden også et stort udvalg af brystpumper og tilbehør til amning. I sortimentet kan du finde den populære Haakaa brystpumpe, der er designet til at give en let og smertefri udmalkningsoplevelse. En brystpumpe fra Haaka er både sikker, miljøvenlig og forsvarlig at bruge for både dig og din baby. Du kan købe Haaka brystpumpe i både generation 2 og 3 og selv vælge, om designet skal være med eller uden blomsterlåg. Alle Haakaa brystpumper kommer som et enkelt element. Det betyder, at du slipper for trælse ledninger, støjende udmalkninger og rengøring af separate smådele.  Inde på BabyRigets hjemmeside kan du læse mere om Haakaa brystpumpen og bestille den, der passer bedst til dine præferencer og behov.

Relaterede nyheder