Legebyen.dk sikrer sjov til børn og familie med alt fra HINT spil til LEGO DUPLO

Legebyen.dk

Hos Legebyen.dk kan du købe legetøj til hele familien. Der er bl.a. et bredt udvalg af LEGO DUPLO til de mindste og det poplære HINT spil i to forskellige versioner til de voksne og de ældste børn.

HINT spil giver sjov til hele familien

Hvis du leder efter sjove spil til hele familien eller til kollektivet, så er der mange forskellige at vælge imellem hos Legebyen.dk. Her er både brætspil, vidensspil, selskabsspil og havespil. Et meget populært spil i denne tid er HINT spillet, som blev kåret til det bedste spil i Danmark for nylig. Der er forskellige versioner af det sjove HINT spil, som i bund og grund har lidt samme struktur og regelsæt som det klassiske tegn og gæt. Blot at man ikke bare skal tegne, men også synge, mime, tale, og nynne. Der er forskellige kort, som definerer på hvilken måde man skal hinte til det ord eller det udtryk, som ens holdkammerater skal gætte; det kunne være at nynne en sang, tale om noget, tegne, danse eller mime det. Alle voksne og store børn vil være underholdt og spillet vil helt sikkert få folk op af stolene og aktivere både intellektet og kroppen. Læs mere om de to forskellige HINT spil på www.legebyen.dk.

LEGO DUPLO til børn som elsker at bygge

HosLegebyen.dk kan du finde mange forskellige slags legetøj til børn i forskellige aldre. Der er bl.a. LEGO DUPLO til de mindste, som er for små til at kunne lege med LEGO. LEGO DUPLO har store klodser, som både er lettet at samle og lette at skille af med barnehænder, der ikke har udviklet finmotorikken endnu, og så er de desuden for store til at kunne puttes i munden, hvilket jo er en risiko med vuggestuebørn og legetøj. Derfor er LEGO DUPLO det oplagte valg til de børn, som elsker at bygge, men som er for små til de andre slags byggekloder. Der er mange forskellige klodser i et væld af farver, former og endda med små DUPLO mænd, som man kan lege med. Blot en advarsel til forældrene om, at man ikke skal lade klodserne ligge camouflerede på gulvtæppet derhjemme, da det gør rigtig ondt at træde hårdt på en DUPLO klods uden sko.

Relaterede nyheder