Alt i åndedrætsværn og handsker til arbejdsbrug hos Sikkerhedsgiganten

Sikkerhedsgiganten

At indånde skadelige stoffer kan have seriøse konsekvenser. Derfor skal man ikke gå på kompromis med køb af åndedrætsværn. Hos Sikkerhedsgiganten finder du kun kvalitet – også i kategorien med handsker, du kan læse mere om i 2. afsnit.

Passende åndedrætsværn til enhver situation

Sikkerhedsgiganten er leveringsdygtig med så godt som alle typer af åndedrætsværn. Udvalget byder eksempelvis på filtrerende ansigtsmasker, halvmasker og helmasker. Køb også turbo åndedrætsværn samt filtre. Der er nogle arbejdssituationer, hvor man er i en høj risikogruppe. Derfor skal man naturligvis være beskyttet, så man ikke kommer til at lide senere hen i livet. Sikkerhedsgiganten fører godkendte produkter til rimelige priser, uanset om du kigger efter åndedrætsværn eller tilbehør hertil som flugtudstyr, turbomaskiner, opbevaring eller rensemidler. Som første regel gælder det, at man altid skal prøve at tilrettelægge arbejdet på en måde, så det slet ikke er nødvendigt med brug af åndedrætsværn. Hvis dette ikke er muligt, er disse en løsning. I Danmark er der heldigvis strenge krav, så helmasker og lignende er de fleste steder slet ikke nødvendige pga. bedre arbejdsomstændigheder.

Handsker til erhverv via sikkerhedsgiganten.dk

Sikkerhedsgiganten sælger også handsker til brug i arbejdslivet, men også til privaten. Sortimentet på sikkerhedsgiganten.dk er inddelt i bomuldshandsker samt dyppede, grip, og strik handsker. Du finder også engangsmodeller samt muligheder til offshore brug. Det er vigtigt, at du vælger handsker i forhold til dit erhverv. Én arbejdssituation kan have vidt forskellige krav i forhold til handsken end en anden. Stil dig derfor nogle spørgsmål inden køb af handsker. Hvilket arbejde skal udføres? Er der kontakt med farlige kemikalier eller skarpe genstande? Har du unikke krav til komfortniveauet, som der skal tages hensyn til? Disse spørgsmål kan dirigere dig hen på den rette arbejdshandske, så du ender med en løsning, der passer til din situation.

Klik ind på www.sikkerhedsgiganten.dk, og bestil præventivt udstyr til rimelige priser. Der sælges handsker, åndedrætsværn, industriprodukter, høreværn og meget mere via webshoppen.

Relaterede nyheder