De bedste løsninger inden for bæredygtige containere, moduler m.m.

FocusModuler

FocusModuler er eksperter i modulbyggeri, og her kan du læse mere om deres mange løsninger indenfor containere og modulbyggerier.

Modulbyggeri i høj og bæredygtig kvalitet

FocusModuler er eksperter i modulbyggeri og har i mange år lavet modulbyggeri af høj og bæredygtig kvalitet. Det er en smart og let måde at bygge på, hvor man lynhurtigt ser resultater, og det kan imødekomme hastige forandringer i bybilledet. Hvis man fx har en grund til rådighed i en periode på 2-5 år, så giver det slet ikke mening at bygge boliger, men med moduler kan man lynhurtigt sætte boliger op, som kan fjernes igen, når tiden er til det og bruges andetsteds. FocusModuler har eget værksted og ombygger selv moduler til boliger med dygtige arkitekter, tømrer, elektrikere, ingeniører og konstruktører. Der er mange forskellige muligheder med modul til byggeri og først og fremmest er det en enormt billig måde at bygge på. Hvis du har en grund og gerne vil have et hus, men ikke har råd til at bygge et murstenshus op fra bunden, så undersøg mulighederne for modulbyggeri.

Containere til dine behov

Containere kan bruges til mange til. Fx kan de bruges til toiletter, kontor og bad m.m. Hos FocusModuler finder du containere med god isolering, og det tager ingen tid at sætte containerne op uanset formålet. Så skal du bruge en smart løsning til f.eks. bad, toilet, omklædning, kontor eller lignende, så er det måske den helt rette løsning. Desuden kan containerne fjernes igen lige så let, som de blev sat op, og det gør dem helt unikke. Focusmoduler.dk står for hele processen, installation, sammenbygning, tilførsel af vand, varme, rengøring, vedligeholdelse og transport. Det er en pakkeløsning, som nem og fleksibel for de fleste. Der er mange forskellige muligheder, og du kan finde inspiration på hjemmesiden, hvor du kan se de mange tidligere projekter med modulbyggerier og containere. De smarte moduler passer sammen oven på hinanden, og derfor kan man let bygge i højden uden ekstra omkostninger.

Relaterede nyheder