Træningsmaskiner – Romaskiner, motionscykler m.fl.

Saga Trim

Se produktudvalget af motionscykler og romaskiner hos Saga Trim. Du finder også andre typer træningsmaskiner som løbebånd, crosstrainere og den kendte Bowflex Max Trainer på sagatrim.dk.

Køb motionscykler til hjemmet online

Vælg en motionscykel, hvor du kan indstille på programmer, så din træning tilpasses dine mål. Saga Trim tilbyder et bredt udvalg af motionscykler og kondicykler fra Flow Fitness, Nautilus, Tunturi, Kettler og andre brands. Du kan tage en cykeltur på en af de mange modeller i Herlev, hvor Saga Trim har deres lager og udstilling. Afhent på adressen, eller bestil levering til din husstand. Saga Trim forhandler også motionscykler til almindelige danskere i privaten, der ønsker altid at have mulighed for at stige på cyklen. Prøv at tage en tur inden arbejde, og oplev en friskere hverdag, eller kør en tur efter en lang dag på kontoret, og stress af. Med en motionscykel er man i stand til at træne på mange måder. Inde på sagatrim.dk kan du læse mere om de tilbudte kondicykler, og du kan også kontakte Saga Trim online, hvis du vil vide mere om valg af motionscykler.

Prøv din nye romaskine inden køb hos Saga Trim i Herlev

Bestil en romaskine til privaten eller til erhvervsmæssig brug. Kom i bedre form i løbet af kortere tid med et effektivt træningsredskab som en romaskine. De fleste professionelle hælder til Concept 2, som er et mærke, der også føres hos Saga Trim. På deres webshop kan du bl.a. vælge imellem Concept 2 E PM5 og D PM5, der begge er kvalitetsfulde romaskiner med mange funktioner, og som fungerer med luftmodstand. Hvis du hellere vil have vandmodstand, så prøv den fantastiske WaterRower, og hvis du leder efter en prisstærk model, forhandles der Kettler romaskinemodeller med magnetmodstand og hydrauliske pumper. Uanset dit behov er du i stand til at finde en passende romaskine, så du kan nå dine mål og evt. blive klar til den udendørs rosæson.

Bestil træningsmaskiner til roning, cykling og løb hos Saga Trim. Vælg imellem romaskiner, kondicykler og løbebånd fra anerkendte mærker. Prøv inden køb i butikken, der ligger i Herlev.

Relaterede nyheder