Modulbyggeri og fritidshuse – Gør det simpelt!

FOCUS Moduler A/S

Et fritidshus behøver ikke at koste dyre domme, før man ender med et resultat af en ordentlig kvalitet, som man også er glad for at se på. Hos FOCUS Moduler A/S tilbyder de modulbyggeri bl.a. til fritidshuse. Vælg også præfabrikerede tilbygninger og kolonihavehuse. På focusmoduler.dk har de også en stor brugtbørs kombineret med udlejningsafdeling, hvor man finder alt fra kontormoduler og containere til toiletter og beboelsespavilloner.

Vælg modulbyggeri, og kom selv ind over tegnebrættet

Modulbyggeri hos FOCUS Moduler A/S tager højde for dine arkitektoniske visioner. Hvis du har unikke ønsker til størrelsen, så vil de næsten med sikkerhed kunne imødekomme disse ønsker. Modulbyggeri handler også om materialevalg. Hos virksomheden FOCUS Moduler A/S med 30 års erfaringer kan du få bygget alt fra undervisningslokaler og værkstedspavilloner til klasselokaler og beboelsesenheder. Der bygges i moduler, som er nemme at køre ud til stedet, og det vil spare dig tid. FOCUS Moduler A/S har også erfaringer med vuggestuer, store kontorbygninger i flere etager og børnehaver. De har hjulet mennesker i offentligheden, privaten og erhvervslivet med at designe og fremstille modulhuse og modulbygninger. Kontakt dem i dag, eller læs mere om virksomheden fra Danmark samt dine muligheder plus tidligere projekter inden for modulbyggeri på focusmoduler.dk.

Et fritidshus med mange fordele hos FOCUS Moduler A/S

I år har der været ekstra fokus på fritidshuse. Sommerhusmarkedet har været mere attraktivt nærmest end nogensinde før, og det har naturligvis medført prisstigninger. Alternativt kan du købe din egen fritidsgrund og opføre et præfabrikeret sommerhus. FOCUS Moduler A/S producerer disse, som også er anvendelige til kolonihavehus. Et fritidshus kan også fås med en totalentreprise-aftale. Ønsker du at få foretaget rengøring og evt. opfyldning? FOCUS Moduler A/S har mange erfaringer med at tilbyde fuldendte løsninger, også inden for fritidshuse. Deres modulhuse til kolonihaver, sommerhusgrunde osv. er alle sammen designet i høj kvalitet. Du får et fritidshus i bæredygtig kvalitet, som er bygget med de nødvendige installationer for at sikre moderne funktion og komfort. Læs mere om modulhuse og fritidshuse nu på deres website.

Relaterede nyheder