Bestil start boosters og opladerstationer til cafe via www.charging.dk

Charging.dk

Charging.dk har mange forskellige opladningsløsninger til erhvervskunder og private. Læs bl.a. om start boosters og om en opladerstation til cafe her.

Vælg en opladerstation til cafe hos Charging.dk

Charging.dk har et bredt udvalg af opladningsløsninger til erhvervskunder, bl.a. cafeer, restauranter, butikker, fitnesscentre og events. Nu om dage er det en god ide at tilbyde opladning af telefoner til sine kunder, hvis man gerne vil have, at de skal blive. Alle får brug for at oplade deres telefoner på et tidspunkt, og det er ekstra god kundeservice at have en opladerstationer i butikken. I udvalget finder du bl.a. et flot udvalg af opladerstationer til cafe, og der er både aflåste små lockers med kodelås, samt åbne modeller til at have bag baren, hvor den ansatte kan sætte telefonerne til opladning og give dem tilbage til kunderne. En opladerstation til cafe giver større omsætning, for mange tager lige en kop kaffe for at kunne få 35% ekstra på telefonen, og det er i øvrigt god stil. Og hvis du ikke har plads til et stort sikkerhedsskab, så er der også en opladerstation til cafe, som ikke fylder noget som helst, men hvor der stadig er plads til 6 telefoner.

Start boosters til båd, bil m.v.

Hos Charging.dk kan du også finde kombinerede powerbanks og start boosters, som både kan lade din telefon op, men også kan kickstarte din bil, båd eller havetraktor, når batteriet er dødt. En start booster er smart at have med i handskerummet, for med sådan en med på farten er du godt kørende igen og skal aldrig holde og vente på hjælp. Folk der har start boosters med i bilen kan genstarte deres batteri lynhurtigt og behøver ikke holde og vente på starthjælp eller tilkoble startkabler fra andre biler. Det er super hurtigt og nemt at starte bilen med en booster, og det giver en vis sikkerhed at have sådan en med, når man skal ud og køre langt, hvor der ikke nødvendigvis lige kommer andre biler forbi hvert 5. minut. Du vil helt klart kunne finde lige det, du skal bruge af opladerløsninger på siden www.charging.dk.

Relaterede nyheder