Alt i opvarmning hos Harald Nyborg – olieradiatorer, brændeovne og gode tilbud på briketter

Harald Nyborg

Vinteren nærmer sig med kraftige skridt, og det er for alvor tid til at købe brændsel hjem, hvis opgaven ikke er løst endnu. Harald Nyborg har gode tilbud på briketter, ligesom du også kan købe brændeovne og andet inden for opvarmning som fx olieradiatorer på www.harald-nyborg.dk.

Fantastiske tilbud på briketter – hårdt og løst træ

briketter tilbud - Harald NyborgDer sælges en række forskellige briketter hos Harald Nyborg. Du kan fx vælge mellem hårdtræsbriketten, hvor der er tilbud, hvis du bestiller en større leverance ad gangen. Du finder også almindelige træbriketter på tilbud. Det skal dog bemærkes, at briketterne skal afhentes ved et Harald Nyborg byggemarked, da der ikke tilbydes leverance med fragtmand for dette udvalg. Harald Nyborg sælger også træpiller på 6 mm og 8 mm i poser på 15 kg samt træpiller på paller. I kategorien med brændsel og tilbehør finder du fx også stativer til opbevaring af brænde, pejsehandsker, brændstof, optændingsbriketter eller en askespand. I de husstande, hvor man selv fyrer, ved man godt, hvor meget en lille besparelse kan betyde henover en hel vinter. Det kan betale sig at benytte sig af tilbuddene på briketter og træpiller hos Harald Nyborg, ligesom det kan betale sig at købe stort ind ad gangen.

Flere muligheder i brændeovne på harald-nyborg.dk

brændeovne - Harald NyborgHarald Nyborg sælger også brændeovne til fyring af forskellige materialer. Du finder bl.a. gasovne som fx de mindre biopejse, der forbrænder bioethanol. På harald-nyborg.dk kan du også vælge mellem de flotte el-pejse, der kommer med flere varmeniveauer. Fordelen ved en elektronisk pejs er fx, at man kan indstille farven af flammen, hvorved man kan skabe en helt unik stemning, alt efter om man hygger med familien eller holder en fest i stuen. Der er naturligvis fordele og ulemper ved de forskellige typer af brændeovne. Prisen på brændeovnen er én ting at overveje, men det er endnu vigtigere at kigge på prisen på brændstoffet. Ønsker man flot design og et hyggeligt skær, eller leder man blot efter en brændeovn, der forbrænder effektivt for den mindst mulige pris? Der er mange faktorer, og det kan virke lidt som en jungle for den nye forbruger. Uanset hvilken brændeovn, som passer bedst til din situation, kommer du til at spare ved at handle hos Harald Nyborg. På harald-nyborg.dk finder du også andet inden for varme som fx radiatorer.

Radiatorer som fx en olieradiator med hjul

olieradiator - Harald NyborgLeder du efter en ny olieradiator? Disse er praktiske de steder, man ikke har en almindelig radiator installeret. De kommer ofte med hjul for neden, hvorved man let kan flytte dem fra ét rum til et andet. Dette er fx praktisk i sommerhuset, hvor man normalt ikke ønsker at opvarme alle rum på én gang. Efter man har spist i køkkenet, kan man flytte den ind i stuen, hvis det er tid til spil og hygge. Olieradiatorer benyttes også flittigt i kolonihavehuse, og man kan nemt tage den med til fritidshuset bag i bilen. Hos Harald Nyborg finder du olieradiatorer med flere varmefunktioner, så du derved let kan indstille varmen efter behov. De billige olieradiatorer fra Harald Nyborg kommer fra mærket Heatmax, og du kan vælge mellem lidt forskellige størrelser.

Når dagene bliver kortere og temperaturen daler er det nødvendigt for alle 5-6 millioner danskere at tænke på opvarmning. Som det fremgår af denne artikel, har Harald Nyborg et alsidigt udvalg til opvarmning. Du finder gode tilbud på briketter, hvor valget står mellem hårdtræsbriketter og almindelige træbriketter i forskellige kvantiteter. I samme kategori kan du finde træpiller i 6 mm og 8 mm, hvor du virkelig kan spare penge ved at købe stort ind. På www.harald-nyborg.dk har du også nogle gode muligheder inden for brændeovne og gasovne som fx el-pejsen med flere farveindstillinger – perfekt til det moderne hjem. Denne danske kæde tilbyder også radiatorer inkl. olieradiatorer, man især forbinder med fritidshuset. Uanset hvad du mangler inden for varme, er der penge at spare ved at handle hos Harald Nyborg.

Relaterede nyheder