Kom ud i naturen med Nordisk Friluftskompani

Er du på udkig efter et spændende og alternativt rejseselskab, der arrangerer anderledes ture til Norden end den traditionelle skiferie, så kan du med stor fordel klikke ind på denne hjemmeside nordiskfriluftskompani.dk, hvor du finder al information om NordiskFriluftskompanis i Norden. Oplev bl.a. vandreture med snesko i Fulufjället i Sverige eller klatring i Rjukan i Norge.

 

 

Oplev den smukke Nordiske natur med en vandretur i snesko

Er du til den aktive ferie i Norden, så vil du med garanti få en masse ud af tage et kig på NordiskFriluftskompanis hjemmeside, hvor du både hurtigt kan skabe dig et godt overblik over deres store udvalg af spædende ture i både Norge og Sverige og samtidigt lade dig inspirere til din næste ferie. Tag f.eks. et kig på NordiskFriluftskompanis fem-dages vandreture med snesko i Fulufjället Nationalpark i Sverige. Fulufjället er en af Sveriges mest populære nationalparker, der på grund af dens beliggenhed har lang sæson, med både store skove og magiske højfjeld. Ved brug af snesko kan du, samt din gruppe og en rigtig god rejseleder, nemt vandre igennem Fulufjället dybe skove og smukke fjelde. Har du spørgsmål til deres vandretur med snesko i Fulufjället i Sverige, kan du altid kontakte dem over telefonen.

 

Masser af tilbud på klatring 

Når du er på NordiskFriluftskompanis hjemmeside, kan du ligeledes tjekke deres klatretilbud ud, der tilbyder klatring for alle i Rjukan i Norge. I Rjukan tilbyder Nordisk Friluftskompanis klatring hele sæsonen, her både vinter og sommer, samt klatreture og klatrekurser for både prøvede og begyndere. I Rjukan tilbydes der klatring på sne, is og på gletscher, hvor du med isøkser og steigeiser sikkert klatrer på frosne vandfald og udforsker isklatringens spændingsfyldte verden. Mere traditionelt tilbydes der om sommeren klatring på fjeldvægge, boulders samt sportsklatring på egne sikringer. Har du spørgsmål til deres klatring og klatreture i Rjukan i Norge, kan du altid kontakte dem over telefonen.

Søger du mere information om hvilke spændende ture Nordisk Friluftskompanis tilbyder, udover vandreture med snesko og klatring, så tag et kig på deres inspirerende hjemmeside. Her finder du også finder al praktisk information, samt gallerier med forskellige billeder fra deres flotte ture i Norden.

 

 

Relaterede nyheder