Find en ny tykkelseshøvl og et væld af andre typer værktøj hos Dorch & Danola

Dorch & Danola

Næsten uanset hvilken type værktøj man har brug for, er Dorch & Danola et godt sted at starte med at kigge. Mangler du f.eks. en ny tykkelseshøvl, er det forhandleren helt sikkert klar med en model som vil passe til dine behov og ønsker. Og fordi man sørger for at holde et godt niveau af kvalitet i alle kategorier med værktøj, kan du roligt regne med at du kan have glæde af dit indkøb i mange år frem, ved korrekt anvendelse og vedligeholdelse.

Bredt udvalg af værktøj

Mangler du nyt værktøj af den ene eller anden art, så start med at kigge forbi Dorch & Danola næste gang. Butikken har altid et kæmpe udvalg på lager, og med al sandsynlighed også den type værktøj som du har brug for. Kvalitetsmæssigt kan der ikke sættes en finger på kataloget med værktøj hos forhandleren, og man er ikke i tvivl om at butikken drives af kompetente folk, der ved hvad de har med at gøre. Dertil gør det jo heller ingenting at pakker altid sendes lynhurtigt afsted, og at man ovenikøbet slipper for at betale porto, hvis man køber værktøj for mere end 1000 kr.

Tykkelseshøvl i høj kvalitet

En af de ekstra velassorterede kategorier hos Dorch & Danola, er deres kategori med maskiner til træ, hvor man finder en række gode modeller. Blandt andet kan du købe en ny tykkelseshøvl. Mangler du en ny tykkelseshøvl hjem til værkstedet, kan du derfor roligt regne med at de har den helt rette model, fra kendte kvalitetsmærker som JET, Bernado og Holzmann. Og skulle det ske at man bliver i tvivl om et eller andet vedr. valg af ny tykkelseshøvl, sidder en venlig og kyndig kundeservice klar til at hjælpe inden for normal åbningstid, præcist sådan som det bør være.

Relaterede nyheder