German Pellets og Lava træpiller – begge med anerkendte certificeringer

Lakoda

Det fås ikke meget bedre end træpiller fra German Pellets eller Lava. Køb med afhentning i Tyskland på lakoda.dk, og spar kassen på en nødvendighed til at komme igennem den danske vinter.

German Pellets træpiller sælges billigt hos Lakoda

Lakoda fører træpiller fra de bedste mærker, og her falder tankerne straks på German Pellets, som står bag kvalitetsfuldt brændsel på 6 mm og 8 mm. Ikke nok med at du får en sublim kvalitet, men priserne er også særdeles skarpe på www.lakoda.dk. Over en lang række år, har German Pellets bevist, at de kan holde det høje kvalitetsniveau. Det ses ved, at de simpelthen har opnået to af de mest anerkendte certificeringer i branchen – Dinplus og EN Plus A1. Du kommer ikke til at gå galt i byen med German Pellets træpiller, der markerer sig ved at have en lav fugtighed på under 10 % samt et reduceret askeindhold. Lakoda slår sig ikke kun fast på deres favorable priser på German Pellets, men også på deres service som fx ved gratis udlejning af trailer, såfremt du vælger selv at hente dem. Du har også mulighed for at afhente i Danmark fra dette mærke.

Køb Lava træpiller på www.lakoda.dk, og få en top service

En anden af danskernes favorit er Lava træpiller, som også findes på lakoda.dk. Disse har oprindelse i de polske statsskove, hvor der skoves efter FSC-certificeringen, så det hele foregår på bæredygtig vis. Lava sørger for konstant at teste deres brændsel, så de kan stå 100 % inde for kvaliteten af det, der er i poserne. Derfor anbefales Lava træpiller også herfra, og du kan med fordel køre til Tyskland og hente dem til priser, der er langt under normen i Danmark. De effektive træpiller fra Lava er perfekt til dem, som leder efter en seriøs brændselskilde, hvor man virkelig får noget valuta for sine kroner og ører. Læs mere om Lava og varianterne på 8 mm online.

Bestil træpiller fra Lava og German Pellets til tyske priser hos Lakoda.

Relaterede nyheder