Holdningskorrigerende BH og lindrende tøj mod Lichen Sclerosus

Jepsen HealthCare

Jepsen HealthCare forhandler ergonomisk, kvalitetsfuld og lindrende beklædning til børn og voksne. Find fx din nye holdningskorrigerende BH online på jepsenhealthcare.dk, eller shop undertøj, der lindrer mod Lichen Sclerosus.

SANKOM holdningskorrigerende BH – kvalitetsfuld og komfortabel

Hos Jepsen HealthCare finder du et fint udvalg af holdningskorrigerende BH’er, der er udviklet af SANKOM. Denne kollektion med støttende lingeri byder på flere features. SANKOMs kollektion er med til at aflaste og forbedre din holdning, men har også en række gavnlige sekundære effekter. Deres BH’er sidder godt, forebygger hovedpine og smerter i nakke samt ryg. De har også æstetiske fordele som at skjule deller. En SANKOM holdningskorrigerende BH er udviklet i åndbart materiale og er også med til at forebygge dobbelthageudvikling. Det er et Medical Class 1 hjælpemiddel. Find udvalget af holdningskorrigerende BH’er inde på www.jepsenhealthcare.dk, og gør noget ved dårlig positur. Det er bedre og mere effektivt at være præventiv i dette øjemed.

Lichen Sclerosus – behandlende undertøj på jepsenhealthcare.dk

Hos Jepsen HealthCare finder du også en kategori mod Lichen Sclerosus. Det er en lidelse, som mange danskere desværre kæmper med i dagligdagen. DermaSilk har udviklet en kollektion, der er med til at lindre mod Lichen Sclerosus, som du finder på jepsenhealthcare.dk. DermaSilk specialtilpasset undertøj mod Lichen Sclerosus er med til at reducere gener associeret ved sygdommen og DermaSilk Elite trusserne har samtidig en terapeutisk effekt, der er medvirkende til at reducere bakteriespredning samt infektioner af en gynækologisk karakter. De giver en ideel komfort, som gør det meget lettere at leve med Lichen Sclerosus. Kig på de forskellige trusser mod sygdommen allerede i dag online på www.jepsenhealthcare.dk, og gør et slag for dit helbred.

Webshoppen Jepsen HealthCare byder ind med en del i førsteklasses medicinsk udstyr, og du kan frit shoppe fra deres webshop på jepsenhealthcare.dk, hvor du udover trusser til Lichen Sclerosus fra DermaSilk og SANKOM holdningskorrigerende BH’er også finder narkotests, tøj mod børneeksem og meget andet til konkurrencedygtige priser og fra kvalitetsbrands.

Relaterede nyheder