Køb drejejern til træ og trædrejning i høj kvalitet hos Dorch & Danola

Dorch & Danola

Dorch & Danola sælger værktøj i høj kvalitet til metal- og træarbejde samt sikkerhedsudstyr. Læs mere om værktøj til trædrejning bl.a. drejejern til træ her.

Mange størrelser og former i drejejern til træ

Dorch & Danola har et stort udvalg af værktøj i høj kvalitet til både træ- og metalarbejde. De sælger kvalitetsprodukter fra udenlandske værktøjsproducenter, og du kan bl.a. finde et bredt udvalg af værktøj til trædrejning. Når du skal dreje i træ, så skal du bl.a. bruge drejejern. Drejejern til træ har mange forskellige former og størrelser, og det er godt at have forskellige at vælge imellem, når du skal arbejde, for de giver vidt forskellige resultater. I bund og grund minder drejejern til træ lidt om stemmejern eller huljern, men er imidlertid anderledes i formen. Der er både flade, runde, spidse og skrå former og de giver alle forskellige slags skæringer i emnet. Du kan købe sæt på hjemmesiden www.dorchdanola.dk så du får forskellige muligheder, når du skal dreje. Der er også udhulningsjern til fx at lave huller i dine emner. Find lige de drejejern til træ, du skal bruge på hjemmesiden til gode priser.

Trædrejning – Perfekt til at lave runde og cylinderformede figurer

Hos Dorch & Danola kan du finde alt til trædrejning. Trædrejning er en meget gammel teknik, faktisk over 5000 år gammel, som stadig bruges den dag i dag til at lave runde og cylinderformede figurer, redskaber, bordben og meget mere. Du kan bl.a. lave lysestager, skåle, pokaler, peberkværne, figurer og bordben, og det er en super sjov teknik, som hurtigt giver meget spændende resultater. I din drejebænk kan du spænde dit emne fast imellem to skiver, som presser emnet fast og siden drejer rundt ved høj hastighed. På den måde kan du skære helt symmetriske former med et drejejern. Trædrejning er både sjovt og effektivt, og du vil hurtigt kunne skabe ret sjove og spændende former med kort tids arbejde. Du skal have forskellige drejejern til at lave forskellige skæringer og udhulninger, og hvis du lige er begyndt, kan det anbefales at købe et sæt med forskellige drejejern, så du har noget forskelligt at vælge imellem.

Relaterede nyheder