Find alt lige fra brevordnere til boblefolie hos Hammer Hansen A/S

Hammer Hansen A/S

Hammer Hansen A/S er leveringsdygtige inden for alt der har med kontorartikler at gøre, og forhandler blandt andet boblefolie, brevordner, printerpatroner og engangsservice – ja kort sagt så har forhandleren alt hvad man kunne have brug for til kontoret, derhjemme eller til foreningen, inden for denne type varer. Kvalitetsmæssigt holder de et godt niveau i de forskellige kategorier, og så gøres det hele end da til priser hvor alle kan være med. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Smart brevordner

Kniber det sommetider en smule med at holde styr på papirer på kontoret eller derhjemme, så er en brevordner ofte en god måde at få bedre styr på sagerne igen. En brevordner er en relativt simpel løsning, der ikke desto mindre kan være enormt effektiv. Hos Hammer Hansen A/S finder du naturligvis brevordnere i mange størrelser og farver, både til A5 og A4 papir, og husk at køber du brevordnere og / eller andre typer kontorartikler for over 500,- så slipper du for at betale for portoen, når du handler hos dem.

Boblefolie til gode priser

Brevordnere er naturligvis langt fra den eneste type kontorartikler man kan vælge imellem hos Hammer Hansen A/S disse dage. Blandt andet kan man også købe boblefolie hos dem. Ved rigtig mange typer forsendelser, vil boblefolie være den langt bedste måde at sørge for, at pakkens indhold holdes sikkert og beskyttet. Samtidig er boblefolie en ganske prisstærk måde at håndtere ens behov inden for forsendelse. I hvert fald når man handler hos den danske forhandler, der lige nu præsenterer særdeles konkurrencedygtige priser på boblefolie, samt på en række relaterede produkter som bølgepap og skumfoam. Besøg eventuelt selv hjemmesiden når du har tid, og kig det store udvalg af boblefolie, brevordnere og mange andre gode produkter igennem.

Relaterede nyheder