Find alt indenfor staldinventar såsom kobørster og høhække hos Dan Egtved

Dan Egtved

Hos Dan Egtved finder man altid et af landets bedste udvalg inden for landbrugsudstyr til både store erhvervslandbrug, samt til små hobby landbrug. Hos dem kan man købe alt lige fra høhække til kobørster, og uanset hvilken type udstyr man køber hos dem, kan man roligt regne med at kvaliteten er i orden. Hvis du vil vide mere om både kobørster og høhække, så læs videre i artiklen herunder.

Kobørster i flere forskellige smarte designs

En af fordelene ved at købe landbrugsudstyr og staldinventar hos Dan Egtved, er at man altid har et ekstra bredt udvalg at vælge imellem, og flere smarte design. Det gælder f.eks. også når man gerne vil købe kobørster, som findes i flere gode varianter lige nu. Kobørster kan være en rigtig god måde at afstresse køerne, hvilket faktisk kan øge mælkeproduktionen. Kobørster kan derfor sagtens være en god investering til stalden, og så elsker køerne dem. Det generelt høje kvalitetsniveau som man kender den danske producent for, er heldigvis i den grad også smittet af på kataloget med kobørster, så alle modeller er både robuste og holdbare. Klik eventuelt selv ind på www.dan-egtved.dk, hvis du vil se nærmere på mulighederne inden for kobørster.

Høhække med smarte funktioner

Kobørster er naturligvis blot én af flere typer staldinventar og landbrugsudstyr som er at finde i kataloget hos Dan Egtved lige nu. Man har blandt andet også mulighed for at købe smarte høhække, i flere forskellige slags design. Af høhække man finder i kataloget lige nu kan blandt andet nævnes slow feeder, høhæk med sparefunktion, høhæk til grise, høkrybbe samt hødispenser. Der vil derfor med sikkerhed også være høhække som passer perfekt til jeres stald. Husk i øvrigt, at der altid er hurtig levering på både høhække og kobørster, når du har besluttet dig for hvilken model der passer bedst til dit landbrug, samt at kundeservice sidder klar ved telefonerne til at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have.

Relaterede nyheder