Sikker investering hos moderne investeringsplatform

Crowdton

Foretag kun sikre investeringer hos platforme, du kan stole på. Crowdton er et nyt koncept, men med mange års erfaringer bag. Der tilbydes crowdlending inden for bæredygtige projekter, der er perfekt til helt almindelige danskere, som ønsker at vækste formuen og samtidig støtte en god sag. Fordi det er store solcelleparker, som det hele handler om. Dine penge sammen med andre helt almindelige danskeres udlånes, og de betales så tilbage med en rigtig god rente. Du skal selvfølgelig have noget for dit udlån, ligesom når en almindelig bank kræver gebyrer fra dig. I denne artikel kan du læse mere om investeringsplatforme, eller du kan klikke ind på crowdton.com.

Sikker investering i crowdlending til bæredygtige energiprojekter hos Crowdton

Crowdlending er en sikker investering i forhold til de mere kurssvingende aktier. Man påtager sig naturligvis en risiko, uanset hvad man investerer i, men hvis man sammenligner forskellige risikoprofiler, så er crowdlending et sikkert alternativ. Dit afkast er også mere sikkert, da du modtager en fast rente. Den svinger ikke alt efter ”market makers’” købs- og salgsvilje, som det er tilfældet på aktiemarkedet. Mange private investorer frygter aktier, fordi vi har set, hvad der skete under Finanskrisen. Det er kun naturligt at påtage sig en investering, som også passer til ens risikoprofil. Din portefølje skal få dig til at føle sikkerhed om fremtiden og ikke økonomisk frygt, der holder dig vågen om natten. Få hjælp til at foretage en sikker investering hos Crowdton, også selvom det er første gang. Deres hjemmeside byder på gode guides til nybegynderen.

Investeringsplatform hvor alle kan være med

Crowdton er en investeringsplatform, som er let at oprette sig hos. Det kræver ikke meget af dig, før du har foretaget din første investering. Venligt personale sidder selvfølgelig klar, hvis du er usikker på noget. Der tilbydes lige nu tre forskellige attraktive crowdlending produkter, der varierer i forhold til deres bindingsperiode. Når man er villig til at binde sig i længere tid, så er afkastet også betydeligt bedre. Den maksimale 15-årige bindingsperiode egner sig perfekt til børneopsparingen, hvor dine hårdt tjente penge kan vokse yderligere og komme dit barn til gode, når det er tid til at starte i de voksne rækker. Crowdton er en investeringsplatform for dig og mig og andre helt almindelige danskere.

Foretag en sikker investering på investeringsplatformen Crowdton.

Relaterede nyheder