Lyngfeldt er specialister i Krampe-vogne og GreenTec maskiner

Lyngfeldt

For dig, der har brug for nye maskiner indenfor landbrug eller Vej & Park, kan du være helt sikker på at Lyngfeldt er de rette forhandlere. De forhandler effektive maskiner og tilbehør, der kan gøre arbejdet lettere og mere effektivt. De har bl.a. et udvalg af maskiner fra GreenTec og de er specialister i Krampe-vogne.

Vedligehold grønne områder med GreenTec maskiner

Man kan ikke sige store maskiner, uden at sige GreenTec. GreenTec er et dansk mærke, der udvikler og sælger maskiner i det meste af Europa til vedligehold af grønne områder og stub management. Lyngfeldt er en autoriseret forhandler af produkter fra GreenTec, og netop derfor finder du også hele produktsortimentet hos dem. Det gælder bl.a. rabat- og hegnsklippere, slagleklippere, redskabsramme HXF og meget mere. Én af de effektive maskiner fra GreenTec er uden tvivl en redskabsramme, der er uundværlig til vedligeholdelse af levende hegn og hæk. Der findes dog mange forskellge produkter indenfor serien, og du kan derfor finde produkter, der er gode til græsklipning og ukrudtsfjerning. Foruden deres store maskiner, så har GreenTec også en masse redskaber og tilbehør, der er kompatible med mange enheder. Du kan lære utroligt meget om GreenTec hos lyngfeldt.dk, hvor du også kan tage kontakt til dem. Foruden at forhandle produkter, sørger de også for at reparere og servicere.

Stol på specialister i Krampe-vogne

Lyngfeldt er desuden også specialister i Krampe-vogne. Hvad vil det sige at være specialist i Krampe-vogne? Det betyder at de ikke blot sælger, men også servicerer og reparerer maskiner fra mærket. Som specialister i Krampe-vogne er det ikke blot én maskine, men flere maskiner, du kan finde hos dem. Det betyder der vil være noget for både skovbrug, landbrug, byggeri og kommuner. Da de er specialister i Krampe-vogne behøver du ikke have en kæmpe viden. Du kan dermed tage kontakt til dem, hvis du har spørgsmål angående Krampe-vogne. Krampe-vogne er produceret i Tyskland, så du er garanteret det pålidelige tyske håndværk, som altid er den fordel. Med en specialister i Krampe-vogne skal du heller ikke langt, hvis der er behov for reparation eller servicering af dine maskiner. Du kan blot kontakte dem og de vil sørge for, at der bliver taget sig godt af maskinen, så du kan bruge den igen. Stol på specialister i Krampe-vogne og tag kontakt til lyngfeldt.dk, hvis du ønsker en pålidelig maskiner.

Lyngfeldt er en af Danmarks største og ældste virksomheder inden for salg, servicering og rådgivning af landbrugsmaskiner og maskiner til Vej & Park.

Relaterede nyheder