Køb all grain kits og andre ølbrygger sæt hos JMBryg ApS

JMBryg ApS

Bliv hjemmebryggende med JMBryg ApS! JMBryg ApS formidler ølbrygningsudstyr fra deres naturskønne omgivelser i Hadsten og fra den store webshop på www.jmbryg.dk. Her står erfarne ølentusiaster klar til at hjælpe dig godt på vej med at starte dit helt eget hjemmebryggeri.

Lav din egen specielle øl med ølbrygger sæt

Har du for eksempel en drøm om at blive hjemmebryggende, men ikke uanede mængder af fritid til rådighed? JMBryg ApS ligger inde med flere ølbrygger sæt, der gør det nemmere for dig at komme godt i gang med hjemmebryggeriet. Et ølbrygger sæt som et Fresh Wort Kit er for eksempel en urt, der kræver, at du kun skal gære og derefter tappe øllet. Disse ølbrygger sæt er derfor lette at have med at gøre, og en stensikker måde, at brygge lækker øl på — hjemmefra! Fordi mange privatpersoner ikke altid har tid til den langvarige proces det er at hjemmebrygge øl, fås mange forskellige typer af ølbrygger sæt, der gør det let for dig, at brygge netop den type øl, du holder af. Disse ølbrygger sæt fås nemlig fra en lang række producenter, der ønsker at du skal kunne komme til at nyde deres specifikke øl helt friskbrygget hjemmefra. Et ølbrygger sæt er derfor din måde, at komme godt i gang med ølbrygning på, hvis du måske ikke endnu har mod på at brygge din helt egen øl.

Vælg all grain kits så du kan lave den rette øl

Disse kits, også kaldet all grain kits, er altså både til dig, der holder af mørke Stouts eller friske Hvedeøl. Er du i stedet typen, der altid er i tvivl om, hvilken type øl, der egentligt passer dit temperament, er all grain kits også en måde at afprøve øltyper på. Udvalget af all grain kits inddeles groft set i tre kategorier — de bitre, de frugtige og de stærke. All grain kits til den bitre smagselsker, er øl med et højt IBU-tal. IPA’s som en Hop Head IPA falder i denne kategori, hvor bitterheden skyldes blandt andet, at bitre øl er overgærede af natur. Holder du af frugtige noter, bør du gå på opdagelse i all grain kits såsom Smash IPA eller Raw Juice, der smager dejligt af alt mellem citrus, blomster og honning. Udvalget af stærke all grain kits er til dig, der kan lide høje alkoholprocenter. De stærke all grain kits omfatter en lang række forskellige øl såsom en Rosenholm Imperial Stout eller en Morfars Godnat Øl. Disse er især egnede til juledagene, og minder i stor stil om, hvad der klassisk karakteriseres som juleøl.

Gå på opdagelse i din smag for øl på www.jmbryg.dk! Her får du altid fri fragt på bestillinger over 999 kr. og 14 dages fuld returret.

Relaterede nyheder