Bliv klogere på frivillig anbringelse og tvangsfjernelser hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik

tvangsfjernelse.com

I sager om frivillig anbringelse og tvangsfjernelser, er det være svært for både forældre og børn. Advokatfirmaet Strauss & Garlik er her for at hjælpe i disse sager. Du har ret til gratis advokathjælp i sager om tvangsfjernelser, og det står de klar til at rådgive dig om.

Få hjælp til sager om frivillig anbringelse

Frivillig anbringelse kan virke som et svigt for børn, og det er derfor vigtigt at der er dialog mellem forældre og børn. Dine forældre tvinger dig ikke nødvendigvis til at flytte, fordi de har givet op. I sager om frivillig anbringelse er der en stor chance for, at forældrene gør hvad de kan, for at samarbejde med kommunen. Oftest er det håbet om at blive hørt, hvis der ikke er for meget modstand, der gør at forældrene går med til frivillig anbringelse. Er du over 12, skal din mening om frivillig anbringelse høres. Er du 15 skal du selv sige ja. Kommunen skal sørge for at der er en handleplan for frivillig anbringelse. Advokatfirmaet Strauss & Garlik står klar til at hjælpe, hvis du er uenig med dine forældres og kommunens beslutning.

Lær mere om tvangsfjernelser og hvad du kan gøre

I sager om tvangsfjernelser er det vigtigt, at du kender til dine rettigheder. Der kan kun foregå tvangsfjernelser af børn i hjem, hvor der er en åbenlys risiko for, at børnene tager skade. Nogle årsager til tvangsfjernelser kan være vold, psykisk sygdom, alkoholmisbrug og andet misbrug. I sager om tvangsfjernelser er advokathjælpen gratis. Både forældre og børn over 12 har ret til gratis advokathjælp. I sagen har du ret til at se papirerne, og udtale dig overfor udvalget. Det bør du gøre sammen med din advokat, inden de tager beslutningen. Du kan tage kontakt til Advokatfirmaet Strauss & Garlik hos tvangsfjernelse.com. Her kan du også lære mere om hvordan de kan hjælpe dig i din sag om tvangsfjernelse.

Relaterede nyheder