HomeX.dk forhandler et stort udvalg af bordtennisnet og sjove spil til haven

HomeX.dk

Navnet HomeX.dk er faktisk bare en sammentrækning af ordene Home og Exercise, hvilket netop er de passioner, der ligger til grund for den familiedrevne webshop. Hos HomeX.dk forhandles alt mellem bordtennisnet og spil til haven, sådan at du kan dyrke din yndlingssport både inde eller ude.

Bordnettnisnet til borde i alle størrelser

Bordtennisnet fra HomeX.dk går aldrig ned på kvalitet. De er nemlig alle fra det berømte mærke STIGA. De fleste kender mærket STIGA, da det i høj grad er det mærke professionelle spillere bruger i turneringer verden over. Med et STIGA bordtennisnet er du derfor sikret kvalitet på professionelt niveau, og i kombination med de gode priser fra HomeX.dk, er der derfor også tale om en rigtig god handel. Bordtennisnet tages af og på flere gange, især hvis der er tale om borde, der pakkes sammen efter hvert spil. De bliver derfor ofte hurtigt slidte, og det kan være belejligt at have et ekstra sæt liggende. Gå derfor gennem udvalget af bordtennisnet på www.homex.dk, der desuden omfatter net til de mini- og midi-bordtennisborde, som ligeledes forhandles hos HomeX.dk.

Spil til haven kan nydes af hele familien

Når man taler om aktiviteter til hjemmet, bør man bestemt også tale om udendørs spil til haven. Kategorien havespil hos HomeX.dk omfatter spil til enhver lejlighed. Kongespil, rundbold, mikado eller kroket – disse er bare få eksempler fra det store udvalg. Sortimentet dækker bredt, fordi de ved præcis, hvor vigtigt det rigtige spil kan være, når man skal hygge sig i haven eller på stranden. Udover de mange kendte familiespil, findes også en del knap så kendte spil. Fodbold kroket, havegolf eller dropin hood kastespil er alle eksempler på havespil, som måske ikke umiddelbart lyder bekendte, men ikke desto mindre bestemt er et forsøg værd.

Husk, at på www.homex.dk får du altid gratis og hurtig levering. Se udvalget af sportsudstyr, familiespil og meget mere på www.homex.dk.

Relaterede nyheder