Forældrerådgivning og parsamtaler i Østjylland hos Familiepsykologerne

Familiepsykologerne

Hos Familiepsykologerne findes der psykologhjælp, til både børn, unge og voksne. Der tilbydes bl.a. parsamtaler og forældrerådgivning, hvis der er opstået problemer i parforholdet eller derhjemme som forældre.

Parsamtaler hos kyndige parterapeuter

Hos Familiepsykologerne i Århus kan man altid på god hjælp, hvis der er opstået problemer i ens parforhold. Der bydes på parsamtaler til par, der begynder at opleve flere konflikter derhjemme, end hvad I ønsker og synes er rart. Parsamtalerne hos Familiepsykologerne hjælper jer videre, i stedet for at sidde fast i en ond cirkel, med den samme trælse hverdag og diskussioner. Parsamtalerne hjælper jer med at komme videre, så I ikke bliver ved med at glide fra hinanden, og ender med at gå fra hinanden. Familiepsykologernes parsamtaler hjælper jer med at forstå hinanden bedre, og finde de gamle gnister, der engang var. Parsamtalerne har sat fokus på at I skal hjælpe hinanden med at forstå jer selv, og hinanden bedre. Her vil parterapeuter hjælpe med at tale tingene igennem og forstå, samt løse jeres problematikker.

Forældrerådgivning i Østjylland

Der findes hos Familiepsykologerne også forældrerådgivning, hvis det er blevet en for stor udfordring at blive forældre. Terapeuterne hjælper forældre med at vise og forstå hvordan man bedst møder ens børn i hverdagen, og hvordan der bliver plads til at være voksen samtidig. Forældrerådgivningen hjælper også med at forstå børnene bedre og hvordan man skal agere, hvis børnene ikke trives eller er kede af det. Forældrerollen kan give en del usikkerheder, og derfor er forældrerådgivningen essentiel, hvis man kan mærke at det begynder at blive et problem derhjemme. Familiepsykologerne i Østjylland har mange års erfaring med børn, og kender til de forskellige udfordringer forældrene fortæller om, til forældrerådgivningen.

Besøg Familiepsykologerne på www.familiepsykologerne.info allerede i dag, hvis I er et par der ikke trives derhjemme. Ligeledes hvis forældrerollen begynder at blive hård og overskuelig, så er der mulighed for forældrerådgivning.

Relaterede nyheder