Firmajulegaver og specialdesignet løbetøj til DHL-stafet på markon.as

MarkOn

Er virksomheden tilmeldt den årlige DHL-stafet? Er I interesserede i at designe jeres eget løbetøj? Så læs mere her. MarkOn sælger merchandise og gaver med tryk. Om et halv års tid er det for mange virksomheder på tide at kigge efter firmajulegaver, som også kan findes på www.markon.as.

Lav jeres eget løbetøj til DHL-stafet

Når du køber et samlet parti af løbetøj til DHL-stafet, får du en rigtig god stykpris. Design med fordel jeres egen løbe T-shirt, og bliv klar til årets DHL-stafet. Der er ingen begrænsninger i forhold til placering af firmalogo, farver osv. Da der er tale om et unikt produkt, tager det også lidt længere tid med leveringen. Derfor anbefales det, at der allerede bestilles nu, selvom DHL-stafetten stadigvæk er nogle måneder væk. Det er gratis promovering og et godt sundhedsmæssigt initiativ på arbejdspladsen at tilmelde sig DHL-stafet, og MarkOn hjælper med glæde med at producere løbetøj med udgangspunkt i jeres design. Der sælges også andet i løbetøj og tilbehør som fx drikkedunke, caps, key-hangers osv. MarkOn går også skridtet videre og tilbyder gode tips til at hjælpe med løbetræningen. Hvis man skal løbe et halvmaraton er det nemlig vigtigt at begynde træningen tidligt, sådan at alle kommer med – risikofrit og glædeligt. Bestilling af løbe T-shirts til DHL-stafet kræver minimum 25 styks.

Køb firmajulegaver til julen anno 2019 hos MarkOn

MarkOn hjælper også med firmadesigns til andre lejligheder. Der er tradition for at give medarbejderne en gave før juleferien, men hvordan finder man firmajulegaver, som falder i god jord? Det kan være lidt af en udfordring, men der er rådgivning at hente hos MarkOn. Ring til eksperten Lars hos MarkOn med speciale i firmajulegaver. Han ved, hvad dine medarbejdere ønsker sig. Et sikkert valg er Royal Copenhagen og deres verdenskendte porcelæn. Firmajulegaver kan også være mad og drikke – især kaffe. Det er også et hit at give elektroniske firmajulegaver og køkkenmaskiner.

Bestil firmajulegaver anno 2019 på markon.as. MarkOn tilbyder også løbetøj som T-shirts og caps til DHL-stafet.

Relaterede nyheder