Konfirmationsbuffet og frokostordning til virksomheder på madkonceptet.dk

Madkonceptet

Bestil en frokostordning til din virksomhed hos Madkonceptet, og gør som mange andre firmaer i København. Se også årets konfirmationsbuffet på www.madkonceptet.dk, og bestil lækker konfirmationsmad som diner transportable i KBH og omegn.

Frokostordning med firmafrokost i København

Madkonceptet er især kendt for deres frokostordning til erhverv. Det er firmafrokost til virksomheder med stor respekt for råvarerne og med fokus på at levere et førsteklasses og konsistent resultat dag efter dag, så frokostpausen bliver et længe ventet afbræk i hverdagen. På siden kan du læse mere om, hvad en frokostordning fra Madkonceptet indebærer. Det er firmafrokost af seriøse råvarer med fokus på variation og med mulighed for at tilbyde specielle lækkerier til veganere, vegetarer, jøder, muslimer og andre med kostrestriktioner. Firmafrokost er et hit i København, og Madkonceptet skiller sig ud fra andre frokostordninger til erhverv ved at have ekstra fokus på kvaliteten af ingredienserne, variation og tilberedning. Tag en god beslutning for dit firma, og tilmeld dig denne frokostordning allerede i dag.

Besøg www.madkonceptet.dk, og se årets konfirmationsbuffet

Har du ikke bestilt årets konfirmationsbuffet endnu? Så klik ind på madkonceptet.dk, som er kendt for deres buffet til konfirmation, som kan leveres i hele København og omegn. Det er også hér kvalitetsråvarer, som er grundlæggende, og med denne konfirmationsbuffet får man mad, som tilfredsstiller alle i selskabet – mor, far, kusine og naturligvis selve konfirmanden. Denne store dag skal huskes resten af livet, og god mad er selvfølgelig altafgørende for en positiv konfirmationsoplevelse. Bestil Københavns muligvis bedste konfirmationsbuffet ud af huset på www.madkonceptet.dk, som fås til en god kuvertpris.

Madkonceptet tilbyder konfirmationsbuffet og firmafrokost. Deres frokostordning er elsket af virksomheder i hele København. Se også muligheden for at bestille brunch og tapas ud af huset samt lækker mad som diner transportable til højtider. Der tilbydes f.eks. catering til julefrokost og nytårsaften online på madkonceptet.dk, som leverer overalt i hovedstaden. Bestil fantastisk mad ud af huset til enhver begivenhed heriblandt konference, møde, fødselsdag, polterabend og studenterkørsel. Der leveres selvfølgelig både til private og erhverv.

Relaterede nyheder